Aanbieding!
Warmtepompdroger AEG T76785NIH 8 kilo A++ elders €599

Warmtepompdroger AEG T76785NIH droogt 8 kilogram wasgoed snel en energiezuinig en heeft 16 programma’s.

 599.00  399.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Warmtepompdroger AEG T76785NIH droogt 8 kilogram wasgoed snel en energiezuinig. Kies uit één van de 16 programma’s, zoals: Sport Intensief, Zijde, Wol, Jeans of Mix Extra Kort. De wasdroger beschikt over het unieke AbsoluteCare™-systeem en zorgt hierdoor goed voor al uw favoriete kleding, ook voor kledingstukken die u met de hand wast. Door het aanpassen van de draairichting en -snelheid van de trommel én de temperatuur wordt het droogproces optimaal afgestemd op de kleding in de trommel. Dankzij het OptiSense-systeem wordt de voortgang nauwkeurig in de gaten gehouden en wordt de droogtijd afgestemd op de belading van de trommel. Zo wordt voorkomen dat uw favoriete kledingstukken te lang in de droger zitten. Andere functies zoals startuitstel en kinderbeveiliging maken deze droger eenvoudig in gebruik. Het filter voor de condensor is gemakkelijk te reinigen, dus aan onderhoud bent u weinig tijd kwijt. Warmtepompdroger AEG T76785NIH beschikt over het energielabel A++.

Doosschade
Warmtepompdroger AEG T76785NIH heeft verpakkingsschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het een nieuw apparaat is en het niet defect is. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over AEG
AEG is één van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten waarbij de combinatie van vorm en functie centraal staat. De filosofie is daarom ook niet voor niks al ruim honderd jaar: perfect in vorm en functie. Door de tijd heen hebben de verschillende designers deze filosofie altijd strak doorgevoerd in ieder product. Het ruime assortiment aan huishoudelijke producten van AEG zorgt ervoor dat het huishouden een stuk eenvoudiger wordt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kun je altijd op een comfortabele manier koken, wassen en schoonmaken. Daarnaast geven de gebruiksvriendelijke producten een eigentijdse uitstraling aan je interieur. Bij AEG worden producten continu doorontwikkeld waardoor je altijd kunt kiezen uit de meest innovatieve functies en vernieuwende designs. Dankzij de gebruiksvriendelijke apparaten wordt jouw schoonmaakmoment net een beetje leuker en houd je meer tijd over leuke dingen.
Meer informatie over AEG.

Energieverbruik
308,45kWh

Energiekosten per jaar
€61,69

Energieklasse
A++

Droogmodel
Warmtepompdroger

Laadvermogen (was)
8kg

Geluidssterkte
66dB

Programma’s (wasdroger)
Katoen, Synthetisch

Aansturing droger
Vochtsensor

Wasdrogerfuncties
Antikreuk, Uitgestelde start

Draairichting deur
Links

Hoogte
850mm

Breedte
600mm

Diepte
600mm

Kleur
Wit

 

 

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk AEG
Type droger Warmtepompdroger
Meer specificaties
1