Aanbieding!
Warmtepompdroger AEG T87687NIH 8kg A+++ elders €699

Warmtepompdroger AEG T87687NIH heeft energieklasse A+++, een vulcapaciteit van 8 kilo en 16 programma’s, waaronder Jeans, Beddengoed, Strijkvrij of Outdoor.

 699.00  550.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Warmtepompdroger AEG T87687NIH heeft energieklasse A+++, een vulcapaciteit van 8 kilo en 16 programma’s, waaronder Jeans, Beddengoed, Strijkvrij of Outdoor.

Transportschade
Warmtepompdroger AEG T87687NIH heeft lichte transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over warmtepompdroger AEG T87687NIH? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over AEG
AEG is één van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten waarbij de combinatie van vorm en functie centraal staat. De filosofie is daarom ook niet voor niks al ruim honderd jaar: perfect in vorm en functie. Door de tijd heen hebben de verschillende designers deze filosofie altijd strak doorgevoerd in ieder product. Het ruime assortiment aan huishoudelijke producten van AEG zorgt ervoor dat het huishouden een stuk eenvoudiger wordt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kun je altijd op een comfortabele manier koken, wassen en schoonmaken. Daarnaast geven de gebruiksvriendelijke producten een eigentijdse uitstraling aan je interieur. Bij AEG worden producten continu doorontwikkeld waardoor je altijd kunt kiezen uit de meest innovatieve functies en vernieuwende designs. Dankzij de gebruiksvriendelijke apparaten wordt jouw schoonmaakmoment net een beetje leuker en houd je meer tijd over leuke dingen.
Meer informatie over AEG.

Energieverbruik
234,05kWh

Energiekosten per jaar
€46,81

Energieklasse
A+++

Droogmodel
Warmtepompdroger

Laadvermogen (was)
8kg

Geluidssterkte
65dB

Displaytype
Lcd-display

Programma’s (wasdroger)
Katoen

Wasdrogerfuncties
Antikreuk

Draairichting deur
Links

Hoogte
850mm

Breedte
600mm

Diepte
600mm

Kleur
Wit

 

 

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk AEG
Type droger Warmtepompdroger
Meer specificaties