Aanbieding!
Wasmachine AEG L61465TL 6 kilo A++ elders €749

Wasmachine AEG L61465TL is een bovenlader wasmachine waarmee u met een gerust hart uw delicate kledingstukken kunt wassen. Dankzij de ProTex-technologie worden kledingstukken grondig gereinigd met minimale slijtage.ge.

 

 749.00  399.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Wasmachine AEG L61465TL is een bovenlader wasmachine waarmee u met een gerust hart uw delicate kledingstukken kunt wassen. Dankzij de ProTex-technologie worden kledingstukken grondig gereinigd met minimale slijtage.

Eenvoudig doseren met het LiquiSystem
Eén van de geheimen van een perfect wasresultaat is de verdeling van het wasmiddel. Het LiquiSystem zorgt dat zowel waspoeder als vloeibaar wasmiddel optimaal gedoseerd worden zodat alle kleding van top tot teen gewassen wordt. De wasmachine heeft daarom 2 verschillende wasdoseerbakjes.

Uitgestelde start voor beter tijdmanagement
Deze bovenlader wasmachine doet niet alleen het zware werk voor u, zij doet het ook op uw gekozen moment. Met de uitgestelde start kunt u de AEG Lavamat 61465TL tot wel 20 uur van tevoren instellen. Stel het wasprogramma bijvoorbeeld ‘s ochtends in zodat u het ‘s avonds na uw werk pas gewassen kunt ophangen. Zo voorkomt u geurtjes en kreukels.

Energiezuinig wassen
Wasmachine AEG L61465TL is een energiezuinig wasautomaat dat met het energielabel A++ wel 20% zuiniger is dan een klasse A apparaat. Dankzij het AUTO stand-by-systeem bespaart u energie doordat het automaat zichzelf na het wasprogramma automatisch uitschakelt.

Over AEG
AEG is één van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten waarbij de combinatie van vorm en functie centraal staat. De filosofie is daarom ook niet voor niks al ruim honderd jaar: perfect in vorm en functie. Door de tijd heen hebben de verschillende designers deze filosofie altijd strak doorgevoerd in ieder product. Het ruime assortiment aan huishoudelijke producten van AEG zorgt ervoor dat het huishouden een stuk eenvoudiger wordt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kun je altijd op een comfortabele manier koken, wassen en schoonmaken. Daarnaast geven de gebruiksvriendelijke producten een eigentijdse uitstraling aan je interieur. Bij AEG worden producten continu doorontwikkeld waardoor je altijd kunt kiezen uit de meest innovatieve functies en vernieuwende designs. Dankzij de gebruiksvriendelijke apparaten wordt jouw schoonmaakmoment net een beetje leuker en houd je meer tijd over leuke dingen.
Meer informatie over AEG.

Transportschade
Wasmachine AEG L61465TL heeft verpakkingsschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Type motor 
Koolborstelmotor

Energieklasse 
A++

Wascapaciteit
6 kg

Toerental centrifuge 
1400 tpm

Slimme functies
Startuitstel|Automatische wasmiddeldosering

Type lader
Bovenlader

Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)
40 x 89 x 60 cm

 

 

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES 1