Bezorging

Bezorging

a. Indien de apparatuur bezorgt wordt zal dit bezorgt worden tot de begaande grond en zal het apparaat ook aangesloten indien nodig, met uitzondering van inbouw apparatuur, dit gaat in overleg tegen meerprijs

b. Indien klant het oude apparaat mee terug wil geven hoort dit van te voren aangegeven te worden.

c.  Gratis bezorging voor de plaatsen Eindhoven, Veldhoven, Breugel, Son, Sint Oedenrode, Liempde, Boxtel, Oirschot, Best, Moergestel, Sint-Michielgestel, Vught, Geldrop, Nuenen, Oost en West Middelbeers.

Andere bezorgplaatsen prijs in overleg

Alleen bezorgen op de begaande grond met uitzondering van een flat met lift. Zaterdags omhoog plaatsen mogelijk tegen meerprijs ( in de regio )

Bezorging op dinsdag , donderdag en zaterdag .

Levering

  1. Witgoed Service C.C zal trachten de levering binnen 3 dagen te laten geschieden indien mogelijk. Indien de levertijd niet haalbaar is zullen we u hierover tijdig informeren. Bij overschrijding van de levertijd wordt Witgoed Service C.C een nadere termijn gegund om alsnog te leveren. Deze nadere termijn is gelijk aan de oorspronkelijke levertijd. Bij overschrijding van de nadere termijn heeft de klant het recht de overeenkomst zonder ingebrekestelling of rechterlijke tussenkomst te ontbinden, echter kan de klant nimmer aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding.
  2. Indien u besluit de betaling contant aan de chauffeur te voldoen, dan start de leveringstermijn, Witgoed Service C.C de order via een orderbevestiging heeft bevestigd.
  3. Levering geschiedt op overeengekomen leveradres. Witgoed Service C.C bepaald wijze van verzending.
  4. Indien bezorging is overeengekomen en de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en afleveradres of nalatig is met het verstekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor levering zal het overeengekomen product in overleg nogmaals aangeboden worden. De overeengekomen transportkosten worden in dit geval vermeerderd met € 55,-, of er wordt nogmaals de bezorgkosten in rekening gebracht deze extra kosten dienen per bank te worden betaald.
  5. Indien elektronisch vooraf betalen overeen gekomen is, vangt de levertijd aan op moment dat het bedrag bij Witgoed Service C.C op de bankrekening is bijgeschreven.