Maatregelen omtrent coronavirus

Beste klant,

Winkelen op afspraak is mogelijk. Neem contact met ons per telefoon/mail of WhatsApp om een afspraak in te plannen. Bekijk de openingstijden.

  • Je dient je minimaal 4 uur van tevoren hebben aangemeld.
  • Daarbij blijven natuurlijk de basisregels gelden zoals de 1,5 meter afstand, hygiënemaatregelen en thuisblijven bij klachten.

Via onze webshop bestellen en laten bezorgen is natuurlijk gewoon mogelijk! Afhalen van producten bij onze winkel in Best is ook mogelijk, maar alleen indien je via de webshop bestelt en betaalt!

Heb je vragen over een product, bijvoorbeeld wat de transportschade inhoudt? Vraag dan foto’s op via Whatsapp of per mail.

Leveringen
We leveren jouw bestelling op de gewenste plek in huis, daarbij willen we je dringend verzoeken om minimaal 1,5 meter afstand te houden van onze bezorger, anders kunnen we het product niet bij jou thuis plaatsen. Wij volgen de adviezen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Belangrijk
Heb jij of een van je huisgenoten klachten die kunnen wijzen op het coronavirus dan kunnen we je bestelling niet in je huis neerzetten, we vragen je begrip hiervoor. De bezorgafspraak verzetten is ook een optie.

Voor vragen kun je contact opnemen: 085-009 1368 of 06-49 63 58 06.

© 2021 Copyright, Witgoed Service C.C | Webshop door Converzo.nl

Let op: weet je zeker dat je je bestelling komt afhalen in Best? 

Please note: are you sure that you will pick up your order in Best?”

Open chat
Hallo,
Kunnen we je helpen?