Maatregelen omtrent coronavirus

Beste klant.

Onze winkel is volgens de reguliere openingstijden geopend.  De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus in onze winkel te voorkomen.

Bezoeken aan onze winkel
Uiteraard blijven we onze klanten graag van dienst in onze winkel. Wij vragen je om zoveel mogelijk hand tot handcontact met onze medewerkers te vermijden en contactloos te betalen, met pinpas of mobiele telefoon. Is dat niet mogelijk, dan wordt contant geld alleen via de toonbank, dus zonder direct handcontact, aangegeven. Wij hebben onze medewerkers goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen. Het advies van de RIVM en de Overheid is om vanaf nu altijd 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren. Wij vragen je dit in acht te nemen en zo hopen we een verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Daarnaast desinfecteren wij frequent objecten in onze winkel. Denk hierbij aan kassa’s, pinautomaten etc.

Leveringen
We leveren jouw bestelling gewoon op de gewenste plek in huis, daarbij willen we je wel vragen om minimaal 1,5 meter afstand te houden van onze bezorger. Let op: heb jij of een van je huisgenoten klachten die kunnen wijzen op het coronavirus dan kunnen we je bestelling niet in je huis neerzetten, we vragen je begrip hiervoor. De bezorgafspraak verzetten is ook een optie.

Voor vragen kun je contact opnemen: 085-009 1368 OF 06-49 63 58 06.

© 2019 Copyright, Witgoed Service C.C | Webshop door Converzo.nl

Let op: weet je zeker dat je je bestelling komt afhalen in Best? 

Please note: are you sure that you will pick up your order in Best?”

Open chat
Hallo,
Kunnen we je helpen?