Aanbieding!
Warmtepompdroger BEKO DS7331PX0 7 kilo A+ elders €399

Warmtepompdroger BEKO DS7331PX0 heeft een vulcapaciteit van 7 kilogram wasgoed.

 399.00  299.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Warmtepompdroger BEKO DS7331PX0 heeft een vulcapaciteit van 7 kilogram wasgoed. U heeft de keuze uit 2 manieren om het condenswater af te voeren: met een afvoerslang of vang het water op in het reservoir in de droger. Keuze uit 15 verschillende programma´s onder andere een programma speciaal voor synthetische kleding en een jeansprogramma. De automatische anti-kreukfase voorkomt zoveel mogelijk vouwen en kreukels in uw kleding.

Over Beko
We werken hard aan het continu blijven ontwikkelen van slimme producten om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken! We hebben de afgelopen 20 jaar naar de mening van onze consumenten geluisterd. Met deze mening creëren wij de meest slimme producten. Beko, inspired by the smart generation. Deze slimme oplossingen resulteren in producten die gebaseerd zijn op het verminderen van het energieverbruik en zorgt ervoor dat jij jouw tijd zo slim mogelijk kunt indelen. Deze combinatie met een modern design zorgt ervoor dat er voor iedereen een Beko is.
Meer informatie over Beko

Transportschade
Warmtepompdroger BEKO DS7331PX0 heeft transportsschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over dit product? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Beko
Vulgewicht drogen kg 7 kg
Type droger Warmtepompdroger
Meer specificaties