Condensdroger Miele T7744C

Condensdroger Miele T 7744 C  beschikt onder andere over een Soft Care trommel, een perfect Dry systeem en heeft speciale droogprogramma’s als ‘Programma Automatic’ en over het programma ‘gladstrijken’.

 299.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

Condensdroger Miele T 7744 C  beschikt onder andere over een Soft Care trommel, een perfect Dry systeem en heeft speciale droogprogramma’s als ‘Programma Automatic’ en over het programma ‘gladstrijken’. Ook handig is de droogtrommel verlichting en de digitale resttijdweergave. De maximale vulcapaciteit is 6 kilogram en de droger behoort tot energieklasse B.

Jong gebruikt apparaat
Condensdroger Miele T 7744 C betreft een gebruikt apparaat en heeft mogelijk gebruikssporen zoals een krasje, deukje etc. Dit apparaat is volledig nagekeken daardoor krijg je 1 jaar garantie.

Vragen over condensdroger Miele T 7744 C? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Over Miele
Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele. Door de hoge kwaliteit van het witgoed gaan de producten lang mee. Uiteindelijk bespaar je hierdoor dus flink. Het merk heeft alles in huis op het gebied van huishoudelijke producten die je nodig hebt. Van wasmachines tot stofzuigers en kookplaten: je hoeft niet verder te zoeken. Miele is de enige in haar soort die ervoor zorgt dat een apparaat lang meegaat, op een duurzame manier is gemaakt én er ook nog eens stijlvol uitziet. Maak je huis af met Miele en je krijgt er geen spijt van.
Meer informatie over Miele

Energieverbruik
511,5kWh

Energiekosten per jaar
€102,30

Energieklasse
B

Droogmodel
Condensdroger

Laadvermogen (was)
6kg

Displaytype
Led-display, Statuslampjes

Programma’s (wasdroger)
Handwas/wol, Katoen

Aansturing droger
Vochtsensor

Wasdrogerfuncties
Antikreuk, Trommelverlichting, Uitgestelde start

Draairichting deur
Links

Hoogte
850mm

Breedte
595mm

Diepte
634mm

Gewicht
52kg

Kleur
Wit

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Miele
Type droger Condensdroger
Meer specificaties