Aanbieding!
Warmtepompdroger Samsung DV70F5E0HGW 7kg A++ elders €549

Warmtepompdroger Samsung DV70F5E0HGW heeft een vulgewicht van 7 kilogram. Het apparaat is voorzien van 12 programma’s, waaronder Extra fijn en Sportkleding

 549.00  350.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Warmtepompdroger Samsung DV70F5E0HGW heeft een vulgewicht van 7 kilogram. Het apparaat is voorzien van 12 programma’s, waaronder Extra fijn en Sportkleding. De technologie van de warmtepomp biedt een efficiëntere, kosteneffectievere en behoedzamere manier om kleding te drogen. Met een energieklasse van A++, maakt deze technologie gebruik van een ‘koelmiddel’ in plaats van elektriciteit om de lucht te verwarmen, waardoor aanzienlijk minder stroom wordt verbruikt.

Het systeem Smart Check voor het automatisch monitoren van fouten detecteert problemen, stelt daarvan een diagnose en gebruikt een Smartphone-app* voor het bieden van een eenvoudige oplossing. * Beschikbaar op iPhones en Android-apparaten.

De Diamond-trommel heeft een unieke “zacht spiraal” vormgeving met gladde, diamantvormige randen die uiterst zacht voor uw kleding zijn. De kleine watergaatjes daarin voorkomen dat uw kleding bekneld raakt of beschadigd wordt.

Transportschade
Warmtepompdroger Samsung DV70F5E0HGW heeft transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Op dit product geven wij 1 jaar garantie. Maar dit betreft geen fabrieksgarantie. 

Vragen over warmtepompdroger Samsung DV70F5E0HGW? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Samsung
Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.
Meer informatie over Samsung

Energieverbruik
210,8kWh

Energiekosten per jaar
€42,16

Energieklasse
A++

Droogmodel
Warmtepompdroger

Laadvermogen (was)
7kg

Geluidssterkte
65dB

Displaytype
Led-display

Programma’s (wasdroger)
Delicaat, Handwas/wol, Snel, Sport

Wasdrogerfuncties
Antikreuk

Draairichting deur
Omkeerbaar

Hoogte
850mm

Breedte
600mm

Diepte
600mm

Gewicht
50kg

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Type droger Warmtepompdroger
Meer specificaties
1