Koel-vriescombinatie LG GBB59PZFFB 318 liter A+++

De Inverter Linear Compressor in koel-vriescombinatie LG GBB59PZFFB is een revolutionaire ontwikkeling voor de koelkast.

 650.00

Op voorraad

Productinformatie

De Inverter Linear Compressor in koel-vriescombinatie LG GBB59PZFFB is een revolutionaire ontwikkeling voor de koelkast. De compressor zorgt voor tot 32% energiebesparing, eersteklas duurzaamheid en een optimale temperatuurcontrole om voedsel langer vers te houden. De unieke FRESH Balancer™ van LG zorgt daarbij voor een optimale luchtvochtigheid doordat de groentelade wordt afgesloten, zodat groente en fruit langer vers blijven.

Nieuw
Koel-vriescombinatie LG GBB59PZFFB is een nieuw apparaat met originele doos en 2 jaar fabrieksgarantie. Ook zit er 10 jaar garantie op de motor.

Vragen over Koel-vriescombinatie LG GBB59PZFFB? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Plaatsing
Vrijstaand

Draairichting deur
Rechts

Vriezer
Onder

Model (witgoed)
Kast

Energieklasse
A+++

Energieverbruik
174kWh

Energiekosten per jaar
€34,80

Geluidssterkte
37dB

Vriescapaciteit per 24h
10kg

Autonomie vriezer
16u

Inhoud koelruimte
225l

Inhoud vriesruimte
93l

Aantal (groenten)laden
2x

Koelkastaccessoires
Eierrekje

Displaytype
Led-display

Hoogte
2,01m

Breedte
595mm

Diepte
650mm

Gewicht
76kg

Kleuren
RVS

Over LG
Het merk LG staat voor Life’s Good, en dat is het zeker. Maar het leven wordt nog beter met de producten van dit merk. De smartphones van het merk staan al jaren aan de top, net zoals de andere apparaten van dit merk zoals tv’s en soundbars. LG snapt dat een stukje elektronica een grote toevoeging aan uw leven kan zijn. Uw comfort kan vergroot worden, u bent bereikbaar of u vermaakt uzelf en anderen met de producten van LG. Als u een product van dit merk koopt, blijft het leven ook nog goed voor de generaties na u. LG draagt namelijk het milieu een warm hart toe. Daarom zijn de producten zo energiezuinig mogelijk. Maak u leven leuker maar vooral makkelijker met de producten van dit merk. Want, hoe makkelijker uw leven is, hoe meer tijd u over houdt voor leuke dingen.
Meer informatie over LG

Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk LG
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties