Heteluchtoven Inventum OV185C 18 liter

De heteluchtoven Inventum OV185C heeft een netto inhoud van 18 liter. De heteluchtoven heeft vier verschillende ovenstanden.

 79.00
Productinformatie
De heteluchtoven Inventum OV185C heeft een netto inhoud van 18 liter. De heteluchtoven heeft vier verschillende ovenstanden. U kunt kiezen uit onderwarmte met hetelucht, bovenwarmte met hetelucht, boven- en onderwarmte met hetelucht en een ontdooifunctie. Daarnaast is de oven voorzien van een timer. Door de ‘easy clean’ coating aan de binnenzijde, is de oven makkelijk schoon te maken. De oven wordt geleverd met een bakplaat en een ovenrooster. Inclusief maar liefst 5 jaar garantie.Vragen over de heteluchtoven Inventum OV185C? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!Over Inventum
Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.
Meer informatie over Inventum

Netto inhoud
18 liter

Aantal verwarmingselementen
4

Regelbare temperatuur
tot 230°C

Ovenstanden
4

Ontdooifunctie
ja

Type timer
mechanisch

Instelbare tijd
tot 60 minuten

Type bediening
draaiknoppen

Taal bediening
Nederlands

Binnenverlichting
ja

Type deur
klepdeur

Bakplaat
ja

Ovenrooster
ja

Kruimellade
ja

Kleur
zwart en zilver

Afwerking binnenruimte
non-stick laag

Afmetingen (hxbxd)
28,5 x 42 x 34 cm

Binnenmaat (hxbxd)
22 x 28 x 26 cm

Vermogen
1000 watt
Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Inventum
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties