Stofzuiger LG VSR8600RR Hom-Bot

Stofzuiger LG VSR8600RR is een krachtige robotstofzuiger met daarin de Smart Inverter Motor™ voor maximale prestaties, hoge efficiëntie en een lange levensduur.

 499.00

Op voorraad

Productinformatie

Stofzuiger LG VSR8600RR is een krachtige robotstofzuiger met daarin de Smart Inverter Motor™ voor maximale prestaties, hoge efficiëntie en een lange levensduur. LG heeft het volle vertrouwen in deze motor en biedt hier 10 jaar garantie op. Dankzij het vierkante ontwerp staan de zijborstels dichter richting voorkant. HOM-BOT SQUARE Dual Eye 2.0™ is vernieuwd en berekent nu automatisch de lichtintensiteit en scant het plafond. Of het nu licht of donker is, Dual Eye 2.0™ kan duidelijke foto’s van de kamer maken en beperkt het dwalen tot een minimum.

Belangrijkste Kenmerken

  • Smart Inverter Motor
  • Dual Eye 2.0™
  • RoboNavi 10.0
  • Vierkant Ontwerp
  • HEPA 11 filter

Nieuw
Stofzuiger LG VSR8600RR is een nieuw apparaat met originele doos en 2 jaar fabrieksgarantie. Ook zit er 10 jaar garantie op de motor.

Vragen over Stofzuiger LG VSR8600RR? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Stofzuigermodel
Robot

Nat/droog
Droog

Zak en filter
(H)EPA-klasse

(H)EPA 11
Accu

Oplaadtijd (minuten)
180min

Accuduur (minuten)
100min

Gewicht en kleur
Kleur

Rood
Meer informatie

Product
LG Hom-Bot VSR8600RR

Categorie
Stofzuigers

Merk
LG

Serie
Hom-Bot

EAN
8806087845938

Over LG
Het merk LG staat voor Life’s Good, en dat is het zeker. Maar het leven wordt nog beter met de producten van dit merk. De smartphones van het merk staan al jaren aan de top, net zoals de andere apparaten van dit merk zoals tv’s en soundbars. LG snapt dat een stukje elektronica een grote toevoeging aan uw leven kan zijn. Uw comfort kan vergroot worden, u bent bereikbaar of u vermaakt uzelf en anderen met de producten van LG. Als u een product van dit merk koopt, blijft het leven ook nog goed voor de generaties na u. LG draagt namelijk het milieu een warm hart toe. Daarom zijn de producten zo energiezuinig mogelijk. Maak u leven leuker maar vooral makkelijker met de producten van dit merk. Want, hoe makkelijker uw leven is, hoe meer tijd u over houdt voor leuke dingen.
Meer informatie over LG

Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk LG
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties