LG TWINWash FH8G1MINI mini

Was de gewone grote was in de Main Washer (voorlader), of gebruik de afzonderlijke wasmachine LG FH8G1MINI onderaan voor de delicate was of kleine dringende wasjes.

 399.00

Op voorraad

Productinformatie

Een wasmachine die precies doet wat je ervan verlangt. Was de gewone grote was in de Main Washer (voorlader), of gebruik de afzonderlijke wasmachine LG FH8G1MINI onderaan voor de delicate was of kleine dringende wasjes. De was doen op de helft van de tijd! Met LG TWINWash™ kan je twee wasbeurten combineren in slechts 49 minuten!

Nieuw
Wasmachine LG FH8G1MINI is een nieuw apparaat met originele doos en 2 jaar fabrieksgarantie. Ook zit er 10 jaar garantie op de motor.

Vragen over Wasmachine LG FH8G1MINI? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Toerental
1400 tpm

Droogresultaat
B

Geluidsniveau centrifugeren
71 decibel

Balanssysteem
Ja

Restvochtpercentage
44 procent

Energieklasse
A+++

Energieverbruik per jaar
133 kWh

Energiekosten per jaar
30,59 euro

Waterverbruik per jaar
11000 L

Waterverbruikkosten per jaar
15,4 euro

Energiebesparingsfunctie
Ja

Waterbeveiliging
Ja

Type waterbeveiliging
Bodemsensor, Slangbeveiliging, Overloopbeveiliging

Over LG
Het merk LG staat voor Life’s Good, en dat is het zeker. Maar het leven wordt nog beter met de producten van dit merk. De smartphones van het merk staan al jaren aan de top, net zoals de andere apparaten van dit merk zoals tv’s en soundbars. LG snapt dat een stukje elektronica een grote toevoeging aan uw leven kan zijn. Uw comfort kan vergroot worden, u bent bereikbaar of u vermaakt uzelf en anderen met de producten van LG. Als u een product van dit merk koopt, blijft het leven ook nog goed voor de generaties na u. LG draagt namelijk het milieu een warm hart toe. Daarom zijn de producten zo energiezuinig mogelijk. Maak u leven leuker maar vooral makkelijker met de producten van dit merk. Want, hoe makkelijker uw leven is, hoe meer tijd u over houdt voor leuke dingen.
Meer informatie over LG

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES