Onze producten

Onze producten
Wij verkopen vier soorten producten: nieuw in de doos, B-keuze, Refurbished en verpakkingsschade. Bij alle producten vermelden we de staat van het product.

Nieuw in de verpakking:
In dit geval is een foto niet van toepassing er staat vaak wel een foto bij van het showmodel. Het product zit nieuw in de originele verpakking en heeft geen schade.

B-keuze:
Dat wil zeggen dat producten een schoonheidsfoutje kunnen hebben zoals een krasje of een deukje. Dat iedereen waar voor zijn geld wil, begrijpen wij als geen ander. Alle producten die wij aanbieden zijn nieuw, getest en worden geleverd met fabrieksgarantie.

Verpakkingsschade:
In dit geval is enkel de verpakking van het product een klein beetje beschadigd. Het product zelf heeft over het algemeen dan geen schade.

Refurbished:
De apparaten worden volledig nagekeken, waar nodig gerepareerd en uitgebreid gereinigd. Technisch functioneren ze net zo goed als een nieuw apparaat, maar er kunnen gebruikssporen zichtbaar zijn zoals krasjes of deukjes. Ook kan de machine lichte slijtage vertonen.

Foto’s
Elk product kan een ander krasje of deukje hebben. We doen er alles aan om van het product foto’s te maken. Als er nog geen foto’s bij staan of je wilt nog meer zien voordat je de bestelling plaatst, dat kan via de whatsapp knop of via de mail. We zullen op korte termijn de foto’s toesturen dan weet je altijd wat je te wachten staat voor je bestelt.

Garantie:

Nieuwe producten hebben 2 of 5 jaar fabrieksgarantie dit is afhankelijk van het merk.

B-keus producten hebben 2 jaar fabrieksgarantie.

Refurbished producten zit 1 jaar garantie via ons.

aeg

© 2024 Copyright, Witgoed Service C.C | Woocommerce Webwinkel door Converzo.nl

Let op: weet je zeker dat je je bestelling komt afhalen in Best? 

Please note: are you sure that you will pick up your order in Best?”

Open chat
Hallo,
Kunnen we je helpen?