Aanbieding!
Fornuis AEG 47095VD-WN Keramisch 57 liter A

Fornuis AEG 40095VD-WN is een elektrisch fornuis met keramische kookplaat. Het binnenvolume is ontworpen voor 57 liter en daarom middelgroot. Inclusief boven- / onderwarmte, hete lucht / circulatielucht en bodemwarmte, en de optie ontdooien oven (alleen blowers). Smakelijke korsten worden gevormd Lees Meer

Fornuis AEG 40095VD-WN is een elektrisch fornuis met keramische kookplaat. Het binnenvolume is ontworpen voor 57 liter en daarom middelgroot. Inclusief boven- / onderwarmte, hete lucht / circulatielucht en bodemwarmte, en de optie ontdooien oven (alleen blowers). Smakelijke korsten worden gevormd met behulp van de grillfunctie. Creaties die krokantheid en een mooie kleur vereisen, slagen op het niveau van de pizza. Tijdfuncties zoals de starttijdvertraging zijn voordelig als alles al is voorbereid, maar de baan op een later tijdstip moet worden verwarmd. Op het gebied van energie-efficiëntie werd de 47095 VD-wn ingedeeld in klasse A. Het heeft een verbruik van 0,76 kWh voor hete lucht / gerecirculeerde lucht en 0,84 kWh voor boven- / onderverwarming. Een afmeting van 50 cm x 60 cm x 85,8 cm en een gewicht van 43 kg worden gespecificeerd voor de elektrische haard. De levering van het fornuis wordt aangevuld met 1 bakplaat en 1 lekbak.

 499.00  359.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

Fornuis AEG 47095VD-WN is een elektrisch fornuis met keramische kookplaat. Het binnenvolume is ontworpen voor 57 liter en daarom middelgroot. Inclusief boven- / onderwarmte, hete lucht / circulatielucht en bodemwarmte, en de optie ontdooien oven (alleen blowers). Smakelijke korsten worden gevormd met behulp van de grillfunctie. Creaties die krokantheid en een mooie kleur vereisen, slagen op het niveau van de pizza. Tijdfuncties zoals de starttijdvertraging zijn voordelig als alles al is voorbereid, maar de baan op een later tijdstip moet worden verwarmd. Op het gebied van energie-efficiëntie werd de 47095 VD-wn ingedeeld in klasse A. Het heeft een verbruik van 0,76 kWh voor hete lucht / gerecirculeerde lucht en 0,84 kWh voor boven- / onderverwarming. Een afmeting van 50 cm x 60 cm x 85,8 cm en een gewicht van 43 kg worden gespecificeerd voor de elektrische haard. De levering van het fornuis wordt aangevuld met 1 bakplaat en 1 lekbak.

Transportschade
Fornuis AEG 47095VD-WN heeft lichte transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over Fornuis AEG 47095VD-WN? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Over AEG
AEG is één van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten waarbij de combinatie van vorm en functie centraal staat. De filosofie is daarom ook niet voor niks al ruim honderd jaar: perfect in vorm en functie. Door de tijd heen hebben de verschillende designers deze filosofie altijd strak doorgevoerd in ieder product. Het ruime assortiment aan huishoudelijke producten van AEG zorgt ervoor dat het huishouden een stuk eenvoudiger wordt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kun je altijd op een comfortabele manier koken, wassen en schoonmaken. Daarnaast geven de gebruiksvriendelijke producten een eigentijdse uitstraling aan je interieur. Bij AEG worden producten continu doorontwikkeld waardoor je altijd kunt kiezen uit de meest innovatieve functies en vernieuwende designs. Dankzij de gebruiksvriendelijke apparaten wordt jouw schoonmaakmoment net een beetje leuker en houd je meer tijd over leuke dingen.
Meer informatie over AEG.

producttype
Elektrisch fornuis

serie
AEG-competence

Energielabel
A

interieur inhoud
60 liter

verwarming
Recirculatie, ontdooien, boven- / onderwarmte, hete lucht, bodemverwarming, pizzastadium

Hob-type
keramische kookplaat

kookzones
4

uitrusting
oven verlichting

bedieningselement
knoppen

Deur eigenschappen
vouwdeur

standaardbreedte
50 cm

afmeting
medium (35l tot 64l)

kleur
wit

tonen
Restwarmte-indicator, bedrijfsindicatielampje

Aantal ovens
1

breedte
50 cm

hoogte
85,8 cm

diepte
60 cm

levering
bakplaat

netwerkbeveiliging
16 A

frequentie
50 – 60 Hz

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES