Aanbieding!
Koelvriescombinatie Siemens KI86SAD40

Koelvriescombinatie Siemens KI86SAD40

 949.00  650.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Koelvriescombinatie Siemens KI86SAD40 De varioShelf bestaat uit twee losse 14 cm diepe bewaarleggers. De voorste legger kan variabel verplaatst worden voor alle individuele bewaarbehoeften. Als u ze achter elkaar plaatst vormen de twee delen een volledige bewaarplank. Als u de voorste glazen plank onder de achterste plank schuift, ontstaat er aan de voorkant ruimte voor bijzonder hoge spullen.

De glazen leggers kunnen nu tot aan het midden worden uitgetrokken op de profielgeleiders. Hierdoor kunt u eenvoudiger etenswaren toevoegen en uitnemen. Hierdoor heeft u een optimaal overzicht en ziet u niets over het hoofd. De leggers schuiven natuurlijk licht en kunnen niet kantelen. Zelfs als ze vol beladen zijn, kunt u ze volledig uittrekken. De leggers hebben geen rand en zijn gemaakt van sterk glas van hoge kwaliteit..De nieuwe LED-lampen gaan lang mee. Ze zijn vlak in de zijwand of het plafond gemonteerd en verlichten de binnenruimte perfect en gelijkmatig zonder u te verblinden.

Een hele lamsbout, verschillende pizza’s of een hoge kom met vers geplukte bosbessen – voor erg grote of onhandige gevormde etenswaren heeft u een extra grote bewaarruimte nodig. De bigBox biedt u volop ruimte om alles op te bergen. En als u nog meer ruimte nodig heeft, kunt u eenvoudig alle lades en leggers uit het vriesgedeelte verwijderen, zodat u snel de gehele vriesruimte ter beschikking heeft.

Hoe gemakkelijk overkomt het u niet dat u de deur van de vriezer of koelkast niet goed sluit. Fijn om te weten dat het softPull-systeem ervoor zorgt dat de deur goed sluit. Bovendien is er een deursluiter ingebouwd in alle platte scharnieren. Hierdoor gaan zelfs zwaarbeladen deuren gedurende gehele levensduur van het apparaat gemakkelijk en goed dicht.

Belangrijkste Kenmerken: Koelvriescombinatie Siemens KI86SAD40

  • De hydroFresh-lade met vochtigheidsregeling, om groenten en fruit 2 keer langer vers te houden.
  • lowFrost: minder ijsvorming en sneller ontdooien.
  • Een A+++-koeltoestel koelt bijzonder zuinig.
  • Overeenkomstig de plaatsbehoefte kunnen de twee delen van het varioShelf-legplateau achter- of onder elkaar geplaatst worden.
  • De glazen easyAccess shelves bieden meer laadcomfort en een beter overzicht over alle voedingsmiddelen.
Doosschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Siemens
Plaatsing Inbouw
Energieverbr per jaar kwh 151
Geluidsniveau 38
Netto inhoud 260
Deursysteem Deur op deur
Energieklasse A+++
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte 186
Inhoud vriesruimte 74
Nis breedte 56
Nis diepte 55
Nis hoogte 178
Anti ijsvorming No frost
Vershoudzone VitaFresh
Staat van het product Doosschade
Meer specificaties