Aanbieding!
Koel-vriescombinatie LG GBB92MCAXP

Koel-vriescombinatie LG GBB92MCAXP heeft het zuinige energielabel A+++ en een buitenlaag van Black Steel. De netto-inhoud is 384 liter, het koelgedeelte heeft een inhoud van 277 liter en het vriesgedeelte een inhoud van 107 liter. Uniek van LG zijn de speciale Lees Meer

Koel-vriescombinatie LG GBB92MCAXP heeft het zuinige energielabel A+++ en een buitenlaag van Black Steel. De netto-inhoud is 384 liter, het koelgedeelte heeft een inhoud van 277 liter en het vriesgedeelte een inhoud van 107 liter. Uniek van LG zijn de speciale koeltechnieken: Fresh Converter, Fresh Balancer en Multi Air Flow

 1,199.00  850.00
Productinformatie

Koel-vriescombinatie LG GBB92MCAXP heeft het zuinige energielabel A+++ en een buitenlaag van Black Steel. De netto-inhoud is 384 liter, het koelgedeelte heeft een inhoud van 277 liter en het vriesgedeelte een inhoud van 107 liter. Uniek van LG zijn de speciale koeltechnieken: Fresh Converter, Fresh Balancer en Multi Air Flow. De Fresh Converter-lade is speciaal voor vlees en vis ontworpen en heeft een 0°C klimaat zodat je producten langer vers blijven. De Fresh Balancer houdt het vochtbalans op peil en de Multi Air Flow zorgt ervoor dat de temperatuur in de koelkast gelijkmatig is verdeeld.

De nieuwe koel/vries combinatie is het summum van verfijning bij zowel functie als stijl. Het heeft een minimalistisch design dat elegantie en comfort maximaliseert. Geniet nu van zowel de handigheid als de luxe in jouw keuken.

De luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast helpen de temperatuur op peil houden. Zo blijft jouw eten langer vers!

De LG Inverter Linear Compressor van LG helpt het uiterlijk en de smaak van verse producten langer te behouden door temperatuurschommelingen te verminderen.

Met een compatibele smartphone en de SmartThinQ™ app van LG, kun je de koelkastinstelling op afstand regelen. Zo is je koelkast thuis al klaar voor de grote boodschappen.*

De LG Inverter Linear Compressor maakt minder lawaai dan de conventionele compressor dankzij de geavanceerde technologie van LG. Het bespaart ook meer energie en biedt hogere betrouwbaarheid en meer duurzaamheid met 10 jaar* onderdelengarantie op de compressor.

Belangrijkste kenmerken van Koel-vriescombinatie LG GBB92MCAXP

  • LINEARCooling™
  • DoorCooling+
  • FRESHBalancer™
  • FRESHConverter™
  • Inverter Linear Compressor
  • SmartThinQ™
Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk LG
Anti ijsvorming No frost
Vershoudzone Ja
Digitaal display Ja
Energieklasse A+
Energieverbr. per jaar (kWh) 174
Garantie 10 jaar op de motor 2 jaar fabrieksgarantie
Staat van het product Nieuw
Geluidsniveau (dB) 36
Netto inhoud (liter) 384
Breedte (cm) 59,5
Diepte (cm) 67,5
Hoogte (cm) 203
IJsdispenser Ja
Inhoud koelruimte (liter) 277
Inhoud vriesruimte (liter) 107
Kinderslot Ja
Meer specificaties