Aanbieding!
Koel-vriescombinatie Samsung RB33N341MSA

Koel-vriescombinatie Samsung RB33N341MSA verbruikt ongeveer 40% minder dan een vergelijkbare klasse A + -apparaat en is ontworpen met respect voor het milieu.

 699.00  599.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Koel-vriescombinatie Samsung RB33N341MSA verbruikt ongeveer 40% minder dan een vergelijkbare klasse A + -apparaat en is ontworpen met respect voor het milieu. Met de Cool Select Duo-lade kun je kiezen uit 3 verschillende temperaturen, perfect geschikt voor groenten, vlees of vis en zeevruchten. De maxi-opening plank trekt naar je toe, waardoor je gemakkelijker toegang heeft en een betere organisatie van voedsel, terwijl je kunt zien wat zich onderaan het schap bevindt.

Groot artikelcompartiment
Met de Easy Big Door-bak kun je bulkartikelen veilig opslaan. Kan omgaan met grote verpakkingen frisdrank en twee rijen blikjes en flessen. Het zal meer schapruimte en gemakkelijke toegang tot elk artikel hebben.

Eenvoudig schuifplateau
De Easy Slide-plank is speciaal ontworpen om gemakkelijk naar buiten te schuiven, waardoor de gehele schapruimte efficiënter kan worden georganiseerd.

Instelbare koeling
Het CoolSelect Duo-compartiment biedt een grote flexibiliteit bij het bewaren van uw voedsel, waardoor ze langer vers blijven en hun volle smaak behouden. De temperatuur van het compartiment wordt onafhankelijk geregeld en kan eenvoudig worden aangepast aan 3 verschillende temperaturen, wat de ideale omstandigheden creëert voor het opslaan van groenten, vlees of vis en schaaldieren.

Belangrijkste kenmerken van koel-vriescombinatie Samsung RB33N341MSA

  • Digitale invertertechnologie
  • All Around Cooling
  • Volledige Open Box laden
  • LED-verlichting
  • No Frost
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Geluidsniveau (dB) 38
Netto inhoud (liter) 315
Anti ijsvorming No frost
Aandrijfmechanisme motor Inverter motor
Breedte (cm) 59,5
Diepte (cm) 66,8
Hoogte (cm) 185
Vershoudzone Ja
Crushed Ice Nee
Digitaal display Ja
Energieklasse A+
Energieverbr. per jaar (kWh) 175
Garantie 6 maanden garantie
IJsdispenser Ja
Inhoud koelruimte (liter) 217
Inhoud vriesruimte (liter) 98
Kinderslot Nee
Kleur Inox
Smartphone app Nee
Watertap Nee
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties