Aanbieding!
Inbouw koffiemachine Electrolux EBC54513AX

Met de inbouw koffiemachine Electrolux EBC54513AX kunt u altijd rekenen op de koffie die u het lekkerst vindt. U kunt kiezen voor een espresso, een klassieke of een grote kop. Druk op de “cappuccino” knop om te allen Lees Meer

Met de inbouw koffiemachine Electrolux EBC54513AX kunt u altijd rekenen op de koffie die u het lekkerst vindt. U kunt kiezen voor een espresso, een klassieke of een grote kop. Druk op de “cappuccino” knop om te allen tijde te genieten van de perfecte koffie met melkschuim. De bereiding ervan is bijna net zo eenvoudig als het proeven van de smaak.  Het LCD-scherm bevestigt uw instellingen en informeert u dat de koffie klaar is. Een koffiezetapparaat dat twee kopjes koffie tegelijk bereidt – u en uw gast kunnen genieten van uitstekende koffie.

 1,499.00  499.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Met de Inbouw koffiemachine Electrolux EBC54513AX

kunt u altijd rekenen op de koffie die u het lekkerst vindt. U kunt kiezen voor een espresso, een klassieke of een grote kop.. De bereiding ervan is bijna net zo eenvoudig als het proeven van de smaak.  Het LCD-scherm bevestigt uw instellingen en informeert u dat de koffie klaar is. Een koffiezetapparaat dat twee kopjes koffie tegelijk bereidt – u en uw gast kunnen genieten van uitstekende koffie.

Op dit product zit 1 jaar garantie, handleiding niet toegevoegd deze kunt u downloaden,

Vragen over Inbouw koffiemachine Electrolux EBC54513AX ? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Over Electrolux
Electrolux verandert jouw huis in een stijlvolle woning die van alle gemakken voorzien is. Dit merk bestaat inmiddels ruim honderd jaar en dat is niet zo vreemd. Het merk heeft namelijk vanaf het begin toonaangevende producten op de markt gebracht. Van het eerste moment heeft Electrolux producten ontwikkeld die van hoge kwaliteit zijn en er stijlvol uitzien. Er zijn veel merken die op elkaar lijken, maar daar is Electrolux er geen van. Het merk heeft alle benodigdheden voor een complete keuken. Het merk ook andere soorten witgoed, zoals wasmachines en drogers. Sinds het begin is er veel onderzoek gedaan om de eigen apparaten van een zo hoog mogelijke kwaliteit onderdelen te kunnen voorzien. Dit is zeker gelukt. De producten van Electrolux zijn stijlvol en van een goede kwaliteit. Een huis is niet compleet zonder een Electrolux.

Type nummer

EBC54513AX 

Merk

Electrolux

Kleur

Roestvrij staal met Antifingerprint-coating

Capaciteit koffiemolen

200g

Capaciteit watertank

1,8L

Inbouw
Electrolux inbouw koffieautomaat

Hoogte

450

Breedte

560

Diepte

550

Aansluitwaarde
1,35 kWatt

 

 

 

 

 

 

Doosschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Electrolux
Inhoud waterreservoir 1.8
Plaatsing Inbouw
Staat van het product Doosschade
Meer specificaties