Aanbieding!
Oven Bauknecht Bako Island

Oven Bauknecht Bako Island heeft Hydrolyse: automatische zelfreiniging met een druk op de knop. Reinig je hele ovenruimte snel en moeiteloos. Het milieuvriendelijke hydrolyse zelfreinigende systeem maakt gebruik van de kracht van waterdamp.

 499.00  340.00
Productinformatie

Oven Bauknecht Bako Island van Bauknecht is een  ideal apparaat voor de verse bereiding van warme maaltijden. Sappige steaks, heerlijke stoofschotels en soepen slagen in de moderne kookplaten, het opwarmen van voedsel slaagt in een oogwenk. In de oven kunt u op elk moment van het jaar heerlijke koekjes en cakes bakken, sappige braadstukken stoven en casseroles bereiden. Met Bauknecht ingebouwde fornuizen ingesteld op de hoge kwaliteit van een Duits bedrijf. Alle producten zijn state-of-the-art, gemaakt van hoogwaardige materialen en gebruiken de nieuwste technologieën en besparen energie. Denk aan het lage energieverbruik, zelfs bij de volgende energiefacturering. Maar zelfs tijdens het koken, braden en bakken ziet u dat de ingebouwde oven efficiënt en snel werken.

Eigenschappen: Oven Bauknecht Bako Island 

  • Automatische programma’s
  • 4-voudige restwarmte-indicator voor meer 
    veiligheid
  • Intrekbare knop voor veiligheid van kinderen
  • Hydrolyse reiniging

 

Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Energieklasse A+
Inhoud 71
Reinigingssysteem Hydrolyse
Boven en onderwarmte Ja
Digitaal display Ja
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Heteluchtfunctie Ja
Kinderslot Ja
Kleur RVS
Merk Bauknecht
Nis breedte 59.5
Nis diepte 55
Nis hoogte 59.5
Plaatsing Inbouw
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties