Aanbieding!
Samsung VR20J9259UC POWERbot 150 Watt

De sterke middelpuntvliedende kracht van de CycloneForce in de Samsung VR20J9259UC POWERbot scheidt vuil en stofdeeltjes van lucht en voorkomt dat ze ontsnappen.

 950.00  599.00

Op voorraad

Nog slechts 2 beschikbaar.
Productinformatie

De sterke middelpuntvliedende kracht van de CycloneForce in de Samsung VR20J9259UC POWERbot scheidt vuil en stofdeeltjes van lucht en voorkomt dat ze ontsnappen. Het Samsung Visionary Mapping ™ Plus-systeem vindt het optimale pad en laat de vacuümrobot deze volgen voor een snelle reiniging. De verbeterde en krachtige FullView Sensor ™ detecteert zelfs hele smalle of kleine obstakels in grote ruimtes. Hierdoor kan de Samsung VR20J9259UC POWERbot veilig en slim door de ruimte navigeren.  Hierdoor bereikt hij de moeilijkste plekken. Je kan de powerbot ook laten zien waar hij naartoe moet met de afstandsbediening.

Transportschade
De Samsung VR20J9259UC POWERbot heeft doosschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over Samsung VR20J9259UC POWERbot? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

type batterij
Li-ion

operatie
aanraken

navigatie
Visionary Mapping ™ Plus, obstakelsensor, FullView Sensor ™,  botsing sensor

Besturing
Afstandsbediening

Max. Vermogen
150 W

Gebruiksduur
100 minuten

oplaadtijd
160 minuten

Breedte van de borstel
278 mm

Schoonmaakmodus
Auto-, Handmatig-, Lokale reiniging-, Turbo-, Stofsensor- en Silence modus

Herhaalde reiniging
ja

speciale functies

Smart Clean, Starttijd programma, EasyPass-wielen

capaciteit Stof
0,7 l

Totale afmetingen (B x H x D)
378 x 135 x 362 mm

Gewicht
4,8 kg

Over Samsung
Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.
Meer informatie over Samsung

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Meer specificaties