Aanbieding!
Samsung VR2DM7060WD POWERbot 130 Watt

De sterke middelpuntvliedende kracht van de CycloneForce in de Samsung VR2DM7060WD POWERbot scheidt vuil en stofdeeltjes van lucht en voorkomt dat ze ontsnappen en met de nieuwe Edge Clean Master-technologie zorg je ervoor dat zelfs Lees Meer

De sterke middelpuntvliedende kracht van de CycloneForce in de Samsung VR2DM7060WD POWERbot scheidt vuil en stofdeeltjes van lucht en voorkomt dat ze ontsnappen en met de nieuwe Edge Clean Master-technologie zorg je ervoor dat zelfs in hoeken en op wanden van muren grondig wordt gezogen.

 650.00  399.00

Op voorraad

Nog slechts 4 beschikbaar.
Productinformatie

De sterke middelpuntvliedende kracht van de CycloneForce in de Samsung VR2DM7060WD POWERbot scheidt vuil en stofdeeltjes van lucht en voorkomt dat ze ontsnappen en met de nieuwe Edge Clean Master-technologie zorg je ervoor dat zelfs in hoeken en op wanden van muren grondig wordt gezogen. Het Samsung Visionary Mapping ™ Plus-systeem vindt het optimale pad en laat de vacuümrobot deze volgen voor een snelle reiniging. De verbeterde en krachtige FullView Sensor ™ detecteert zelfs hele smalle of kleine obstakels in grote ruimtes. Hierdoor kan de Samsung VR2DM7060WD POWERbot veilig en slim door de ruimte navigeren. Met slechts 97 mm hoogte is de Samsung VR2DM7060WD POWERbot bijzonder plat. Hierdoor kan hij bereikt hij de moeilijkste plekken. Je kan de powerbot ook laten zien waar hij naartoe moet met de afstandsbediening.

Transportschade
De Samsung VR2DM7060WD POWERbot heeft doosschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over Samsung VR2DM7060WD POWERbot? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

type batterij
Li-ion

operatie
aanraken

navigatie
Visionary Mapping ™ Plus, obstakelsensor, FullView Sensor ™,  botsing sensor

Besturing
Afstandsbediening

Max. Vermogen
130 W

Zuigkracht aan de motor (turbo)
60 W

Zuigkracht aan het mondstuk (turbo)
20 w

vermogensniveaus
Turbo / Normaal / stil

Aanzuigtijd met volle batterij (Turbo / Normaal / stille-modus)
30/60 / 90 min

oplaadtijd
160 minuten

Breedte van de borstel
278 mm

Schoonmaakmodus
Automatische reiniging

Herhaalde reiniging
ja

speciale functies

Point Cleaning ™, Smart Clean, Starttijd programma, EasyPass-wielen, Edge Clean Master

capaciteit Stof
0,3 l

Voorfilter
wasbaar

Totale afmetingen (B x H x D)
348 x 97 x 340 mm

Gewicht
4,3 kg

Over Samsung
Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.
Meer informatie over Samsung

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Meer specificaties