Aanbieding!
Vaatwasser AEG FSE52700P

VaatwaVaatwasser AEG FSE52700P Inbouw is een volledig geïntegreerde vaatwasser met 5 programma’s, A++ label en heeft ruimte voor 13 couverts.

 605.00  450.00

Uitverkocht

Productinformatie

Vaatwasser AEG FSE52600P Inbouw is een volledig geïntegreerde vaatwasser met 5 programma’s, A++ label en heeft ruimte voor 13 couverts. U heeft keuze uit de volgende programma’s: 30min-60°C, AutoSense 45°-70°, Eco, Glas 45°C of Intensief 70°C. De garantie dat design-glazen goed op hun plaats blijven en dat brandschoon de norm is met het GlassCare-systeem van de afwasautomaten van AEG. De innovatieve functie SoftGrip zorgt ervoor dat de stelen en voeten goed op hun plaats blijven tijdens het reinigen.

De geavanceerde AEG-vaatwasser reinigt met behulp van de satellietsproeiarm alle hoeken in de machine. De baanbrekende technologie, de eerste ter wereld, houdt in dat water op alle plekken in de vaatwasser en van de lading komt – beter dan alle andere apparaten op de markt. Met behulp van een goede waterstroom worden zelfs volle ladingen of grote items grondig gereinigd, alle plekken worden goed schoongemaakt. Geen uitzonderingen. Geen resten. Een baanbrekend systeem dat ongeëvenaarde prestaties levert.

Belangrijkste eigenschappen: Vaatwasser AEG FSE52700P

Over AEG
AEG is één van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten waarbij de combinatie van vorm en functie centraal staat. De filosofie is daarom ook niet voor niks al ruim honderd jaar: perfect in vorm en functie. Door de tijd heen hebben de verschillende designers deze filosofie altijd strak doorgevoerd in ieder product. Het ruime assortiment aan huishoudelijke producten van AEG zorgt ervoor dat het huishouden een stuk eenvoudiger wordt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kun je altijd op een comfortabele manier koken, wassen en schoonmaken. Daarnaast geven de gebruiksvriendelijke producten een eigentijdse uitstraling aan je interieur. Bij AEG worden producten continu doorontwikkeld waardoor je altijd kunt kiezen uit de meest innovatieve functies en vernieuwende designs. Dankzij de gebruiksvriendelijke apparaten wordt jouw schoonmaakmoment net een beetje leuker en houd je meer tijd over leuke dingen.
Meer informatie over AEG.

Energieverbruik
195,72kWh

Energiekosten per jaar
€39,14

Energieklasse
A++

Waterverbruik
10,2l

Warmwateraansluiting
Nee

Programma’s (vaatwasser)
Delicaat, Eco, Intensief, Snel

Vaatwasserfuncties
Resttijd indicator, Uitgestelde start

Geluidssterkte
46dB

Maximale temperatuur
60°

Wasresultaat
A

Droogresultaat
A

Hoogte
818mm

Breedte
596mm

Diepte
550mm

Gewicht
43,57kg

Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk AEG
Plaatsing Inbouw
Aantal couverts 15
Energieklasse A++
Geluidsniveau (dB) 46
Automatisch deuropening einde programma Airdry Ja
Automatische uitschakeling Ja
Beladingsherkenning Ja
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieverbr. per jaar (kWh) 262
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Handleiding & bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
Indicatielicht op vloer BeamOnFloor met 2 kleuren Ja
Nis Breedte (cm) 59.5
Nis Diepte (cm) 55
Nis Hoogte (cm) 82
Overloopbeveiliging Ja
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel  Ja
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties