Aanbieding!
Vaatwasser AEG FSS5260AZ

Vaatwasser AEG FSS5260AZ is een volledig geïntegreerde ingebouwde vaatwasser met de afmetingen 59.6 x 81.8-88 x 55 cm (BxHxD). Met een capaciteit van 13 couverts is de vaatwasser ideaal voor huishoudens van vier personen of meer. Met de energie-efficiëntieklasse A +++ Lees Meer

Vaatwasser AEG FSS5260AZ is een volledig geïntegreerde ingebouwde vaatwasser met de afmetingen 59.6 x 81.8-88 x 55 cm (BxHxD). Met een capaciteit van 13 couverts is de vaatwasser ideaal voor huishoudens van vier personen of meer. Met de energie-efficiëntieklasse A +++ voert het apparaat zijn werk zeer milieuvriendelijk uit. Er is ook een warmwateraansluiting op de vaatwasser.

 449.00  329.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Vaatwasser AEG FSS5260AZ is een volledig geïntegreerde ingebouwde vaatwasser met de afmetingen 59.6 x 81.8-88 x 55 cm (BxHxD). Met een capaciteit van 13 couverts is de vaatwasser ideaal voor huishoudens van vier personen of meer. Met de energie-efficiëntieklasse A +++  voert het apparaat zijn werk zeer milieuvriendelijk uit. Er is ook een warmwateraansluiting op de vaatwasser. Doe iets goed voor het milieu: in het automatische programma detecteren sensoren de vervuilingsgraad. Daarna wordt het spoelproces aangepast aan de individuele omstandigheden. Zacht voor optimale glans: het zachte programma reinigt een bril grondig en voorzichtig. Zelfs sterk vervuilde borden en pannen reinigt hij het intensieve programma en bereikt zo een optimaal, hygiënisch zuiver eindresultaat. De Eco-instelling maakt het mogelijk om platen en glazen extreem energie-efficiënt en milieuvriendelijk te reinigen. Een energiebesparende TimeSaver-functie verhoogt de waterdruk en het spoelproces wordt verkort. Het waterbeschermingssysteem stopt de watertoevoer in geval van nood. De voorkeuze van de starttijd kan worden gebruikt om van te voren aan te geven, op welk moment het geselecteerde programma moet starten. Briljant schoon bestek en serviesgoed evenals geoptimaliseerde spoelbewerkingen zijn slechts twee pluspunten van Vaatwasser AEG FSS5260AZ.

Met een capaciteit van 13 couverts is de FSS5260AZ ideaal voor huishoudens van vier of meer personen. Met de energie-efficiëntieklasse A ++ (schaal: A +++ tot D) beschermt het apparaat niet alleen de natuur, maar ook het huishoudbudget. Bovendien heeft het apparaat een warmwateraansluiting. Doe iets goed voor het milieu: in het automatische programma bepalen sensoren de vervuilingsgraad. Vervolgens wordt het spoelproces aangepast aan de individuele omstandigheden. Zorgvuldig tot het perfecte resultaat: met het zachte programma worden rechte glazen grondig en voorzichtig gereinigd. Dankzij het intensieve programma reinigt de vaatwasser ook sterk bevuilde glazen, potten en borden hygiënisch schoon. Water- en elektriciteitsverbruik worden op een zeer milieuvriendelijk niveau gehouden. Verantwoordelijk hiervoor is de eco-technologie van de vaatwasser

Belangrijkste kenmerken: Vaatwasser AEG FSS5260AZ

 

Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk AEG
Aantal couverts 13
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 47
Plaatsing vaatwasser Volledig geïntegreerd
Automatisch deuropening Airdry Ja
Automatische uitschakeling Ja
Beladingsherkenning Ja
Digitaal display Ja
Energieverbr per jaar kwh 262
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht 38
Indicatielicht op vloer Ja
Materiaal kuip RVS
Maximaal verstelbare hoogte 91.5
Nis breedte 59.5
Nis diepte 55
Nis hoogte 81.5
Overloopbeveiliging Ja
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel Ja
Waterbeveiliging Aquastop
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties