Aanbieding!
Vaatwasser Samsung DW60M9550SS

Vaatwasser Samsung DW60M9550SS is een semi-geïntegreerde vaatwasser.

 599.00  399.00

Op voorraad

Nog slechts 2 beschikbaar.
Productinformatie

De DW60M9550SS / EG van SAMSUNG: deze geweldige vaatwasser maakt iets in uw keuken en werkt precies en efficiënt.

De zogenaamde nominale capaciteit bepaalt hoe groot de capaciteit van de vaatwasser is. Het wordt gegeven op zijn plaats, met drie verschillende borden, twee drinkgerei, bestek en een soepkom. In dit apparaat kunt u 14 plaatsinstellingen opnemen. Het apparaat heeft een gemiddeld jaarlijks elektriciteitsverbruik van 237 kWh. Dit verbruik wordt ook weerspiegeld in de klasse A +++ op de schaal van energie-efficiëntie. In het jaar kun je verwachten dat de vaatwasser gemiddeld 2716 liter water nodig heeft. Als de vaatwasser is ingeschakeld, hoort u nauwelijks een geluid, omdat het een geluidsniveau van slechts 42 dB heeft.

Aangezien het apparaat gedeeltelijk is geïntegreerd, kunt u het apparaat met een extra bekleding direct aanpassen aan uw bestaande keuken. Dit is vooral handig als u na een tijdje oudere apparaten wilt vervangen en dus alleen eenheid wilt creëren met een passend front. Selecteer de optimale instelling uit zeven programma’s, afhankelijk van de hoeveelheid afwas en de mate van vervuiling. In de vaatwasser staat een mand waarin het vuile bestek kan worden gevonden. De hoogte van de bovenste korf is instelbaar. Dus omvangrijke onderdelen kunnen worden ondergebracht. De machine kan tot 70 ° C verwarmen en dus zelfs zeer vuile ladingen schoon maken. Om delicate gerechten met voldoende warmte te wassen, kunt u de temperatuur verlagen tot 40 ° C.

Alle instellingen kunnen worden gemaakt op het geïntegreerde display. Om in te stellen hoe lang de machine nog loopt, wordt de resterende tijd van het programma weergegeven. Wanneer het programma is voltooid, wordt dit door de vaatwasser gemeld. Als u zout en spoelglansmiddel moet bijvullen, wordt dit aan u gemeld door een advertentie. Vooral voor eenpersoonshuishoudens is de halflastfunctie zinvol, omdat u op deze manier niet dezelfde hoeveelheid water nodig hebt voor gedeeltelijk beladen machines. Als u peuters hebt, moet u het kinderslot inschakelen zodat de machine niet per ongeluk wordt ingeschakeld door uw kinderen. De fabrikant SAMSUNG staat voor hoogwaardige keukenapparatuur op zijn naam. Zijn afwasmachines zijn het beste voorbeeld.

 

Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Aantal couverts 14
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 42
Automatisch deuropening Ja
Automatische uitschakeling Ja
Beladingsherkenning Ja
Besteklade Ja
Digitaal display Ja
Energieverbr per jaar kwh 234
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Gewicht 36
Indicatielicht op vloer Ja
Kleur RVS
Materiaal kuip RVS
Nis breedte 59.5
Nis diepte 55
Nis hoogte 81.5
Overloopbeveiliging Ja
Plaatsing vaatwasser Half geïntegreerd
Resttijdindicatie Ja
Startuitstel Ja
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties