Aanbieding!
Vriezer AEG ABB66011AS

Vriezer AEG ABB66011AS De elektronische temperatuurregeling in deze diepvrieskast houdt de temperatuur stabiel en accuraat en voorkomt temperatuurschommelingen voor de hoogste veiligheidsnormen.

 499.00  325.00

Op voorraad

Nog slechts 2 beschikbaar.
Productinformatie

Vriezer AEG ABB66011AS De elektronische temperatuurregeling in deze diepvrieskast houdt de temperatuur stabiel en accuraat en voorkomt temperatuurschommelingen voor de hoogste veiligheidsnormen.

Wanneer u verse levensmiddelen in de vriezer doet, is het belangrijk dat de benodigde invriestemperatuur snel wordt bereikt. Met de Frostmatic-functie bereikt de vriezer snel de maximale invriescapaciteit om alles snel in te vriezen. Zo wordt zowel het uiterlijk als de smaak van het voedsel bewaard. Zodra alles is ingevroren, slaat het apparaat de standaardinstelling op.

  • Energie-efficiëntieklasse: A+
  • Energieverbruik per jaar (kWh): 165
  • Netto inhoud vriesruimte (liter): 47
  • Deurtype inbouw: Sleepdeur
  • Vriestechniek: Statisch
  • Vriestechnologie: Statisch
  • Installatie: inbouw

Over AEG
AEG is één van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten waarbij de combinatie van vorm en functie centraal staat. De filosofie is daarom ook niet voor niks al ruim honderd jaar: perfect in vorm en functie. Door de tijd heen hebben de verschillende designers deze filosofie altijd strak doorgevoerd in ieder product. Het ruime assortiment aan huishoudelijke producten van AEG zorgt ervoor dat het huishouden een stuk eenvoudiger wordt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kun je altijd op een comfortabele manier koken, wassen en schoonmaken. Daarnaast geven de gebruiksvriendelijke producten een eigentijdse uitstraling aan je interieur. Bij AEG worden producten continu doorontwikkeld waardoor je altijd kunt kiezen uit de meest innovatieve functies en vernieuwende designs. Dankzij de gebruiksvriendelijke apparaten wordt jouw schoonmaakmoment net een beetje leuker en houd je meer tijd over leuke dingen.

Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk AEG
Plaatsing Inbouw
Energieklasse A+
Geluidsniveau 35
Netto inhoud 47
Aantal vriesladen 2
Akoestisch deuralarm Ja
Binnenverlichting Ja
Deursysteem Sleepsysteem
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Handleiding Ja
Max bewaartijd bij storing 25
Nis breedte 54
Nis diepte 56
Nis hoogte 60
Soft close Ja
Supervriezen Ja
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties