Aanbieding!
Droger Samsung DV81M6210CX

Droger Samsung DV81M6210CX met OptimalDry helpen je om de was zacht en energiezuinig te drogen.

 699.00  499.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Droger Samsung DV81M6210CX met OptimalDry helpen je om de was zacht en energiezuinig te drogen: Vochtsensoren regelen voortdurend de vochtigheid en passen de programmaduur aan. Temperatuursensoren beschermen de vezels tegen schade als gevolg van overmatige hitte. Sensoren op de warmtewisselaar bewaken de opening van de keerklep om de condensor te reinigen en zorgen zo voor een consistent goed droogresultaat.

Droger Samsung DV81M6210CX Droog met minder energie
OptimalDry™ is een intelligent droogsysteem met sensors voor vochtigheid, temperatuur en reiniging warmtepomp. De droger regelt de droogtijd continu, gebruikt minder stroom en voorkomt dat er was beschadigd raakt.

Dankzij de geavanceerde 2-in-1 filter met dubbele filterlaag heeft de warmtewisselaar geen aparte filter nodig en krijg je altijd optimale droogprestaties. Twee alarms laten je weten wanneer de filter en de warmtewisselaar gereinigd moeten worden.

Kleding luchten Met de AirWashtechnologie van je Samsung droger ruiken je kleren altijd fris. Gewoon met warme lucht, zonder wassen of wasmiddel.

Condenswaterniveau
De handige indicator aan de voorkant geeft aan hoeveel water er uit de was is gehaald. In een oogopslag zie je of het reservoir geleegd moet worden, nog voor je iets gaat drogen.

Droog in 35 minuten
Met de Quick Dry 35′-cyclus heb je slechts 35 minuten nodig om een kleine hoeveelheid kleding te drogen. Zo kun je je favoriete kledingstukken snel drogen en direct dragen.

 

 

Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Samsung
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 65
Vulgewicht drogen kg 8 kg
Breedte 60
Diepte 60
Hoogte 85
Deurdraairichting Rechts
Digitaal display Ja
Droogtijd min 169
Energieverbr per jaar kwh 176
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Glazen deur Ja
Kleur Grijs
Resttijdindicatie Ja
Smartphone app Ja
Startuitstel Ja
Taal bedieningpaneel Duits
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties