Aanbieding!
Wasmachine Samsung WW90M642OBW

Wasmachine Samsung WW90M642OBW heeft een wascapaciteit van 9 kg, maximaal toerental van 1400 tpm en energieklasse A+++ -40%.

 830.00  599.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Wasmachine Samsung WW90M642OBW heeft een wascapaciteit van 9 kg, maximaal toerental van 1400 tpm en energieklasse A+++ -40%.

Quickdrive: tot 2 keer zo snel wassen
QuickDrive zorgt ervoor dat wassen tot twee keer zo snel gaat en tot 20% minder energie verbruikt, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft. De wasmachine is uitgerust met een ‘Q-Drum™’ die bestaat uit een ‘hoofdtrommel’ met ‘achterplaat’ die onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je kleding dynamisch wordt gewassen door de samenwerkende bewegingen. De wasmachine zorgt voor een snelle, krachtige wasbeurt en houdt je kleding mooi.

Wast in slechts 39 minuten
Dankzij Super Speed kan je jouw dagelijkse was tot 34% sneller doen, wat overeenkomt met 39 minuten*. QuickDrive™ bespaart tijd door kleding dynamisch te laten bewegen, terwijl EcoBubble™ voor een krachtig wasresultaat zorgt. De Speed Spray-functie, het golfpatroon in de trommel’ en een hogere centrifugeersnelheid zorgen daarnaast voor een kortere spoeltijd.

Krachtige bubbels, uitstekende reiniging
EcoBubble™-technologie wast krachtig, zelfs op lage temperaturen. Wasmiddel wordt omgezet in bubbels, zodat het snel in de stof kan dringen en vuil kan verwijderen, terwijl de kleur en de textuur intact blijven en er minder energie nodig is.

Hou je wasmachine fris – én de trommel
Eco Drum Clean + reinigt je wasmachine vanbinnen en verwijdert 99,9% van de bacteriën die slechte geuren veroorzaken zonder zware chemische stoffen te gebruiken. De wrijvingskracht van een krachtige waterstraal en een hoog toerental zorgen daarnaast dat het vuil uit de rubberen deurring wordt verwijderd. Je krijgt zelfs een melding wanneer je wasmachine moet worden gereinigd.

Belangrijkste kenmerken van Wasmachine Samsung WW90M642OBW

  • QuickDrive
  • SuperSpeed
  • Samsung Q-rator
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Dit product is alleen beschadigd en niet defect. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Geluidsniveau wassen (dB) 49
Toerental (rpm) 1400
Vulgewicht wassen 9 kg
Navulfunctie Nee
Aandrijfmechanisme motor QuickDrive
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 85
Deurdraairichting Links
Digitaal display Ja
Energieklasse A+++ -40
Energieverbr. per jaar (kWh) 116
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 73
Kinderslot Ja
Kleur Wit
Merk Samsung
Overloopbeveiliging Ja
Startuitstel  Ja
Stoomwassen Nee
Taal bedieningpaneel Nederlands
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties