Over Witgoed Service C.C

Witgoed kopen & laten bezorgen

In onze witgoed winkel kun je nieuw witgoed en tweedehands witgoed kopen van alle bekende topmerken voor een hele scherpe prijs. Neem ook een kijkje in onze witgoed outlet voor extra scherp geprijsde apparaten met transportschade.

Bestel witgoed online in onze webshop of bezoek onze witgoed winkel in Best. In onze showroom kun je de apparaten met eigen ogen bekijken en direct meenemen of laten bezorgen. De bezorging van witgoed is gratis voor de regio Best, Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Boxtel, Sint-Oedenrode, Oirschot, Vught en Den Bosch. Het apparaat wordt niet alleen bezorgd, maar ook aangesloten.

Assortiment

Het assortiment bestaat vooral uit wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, ovens en vaatwassers van A-merken zoals Beko, AEG, Zanussi, Samsung, Miele, Bosch etc.

Tweedehands witgoed

Omdat er behoorlijk wat tweedehands witgoed vernietigd wordt, willen we dit witgoed een tweede leven geven waardoor er op jaarbasis een afvalberg besparing gecreëerd wordt van 275 ton.

Garantie op tweedehands witgoed

De apparaten die een tweede leven krijgen worden volledig gereviseerd en nagekeken waardoor u er weer jaren mee vooruit kunt. Dit is ook de reden dat we op gebruikt witgoed een garantietermijn van 1 jaar kunnen geven. Doordat de apparaten maar ½ jaar tot 4 jaar oud zijn, is dit witgoed energiezuinig, betrouwbaar en kunt u probleemloos de apparaten gebruiken. Wanneer er toch een probleem ontstaat dan zullen we samen een gepaste oplossing vinden.

Garantie op witgoed met transportschade

Op witgoed met transportschade ontvangt u de reguliere garantietermijn van de fabrikant aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. De schade betreft vaak een lichte kras of deukje.

Bereik van Witgoed Service C.C

Ons bereik stopt niet in Brabant, maar we leveren door heel Nederland en België. Bekijk hier de mogelijkheden en kosten van bezorging.