Witgoed reparatie door gecertificeerde monteurs

Je kunt bij ons niet alleen voordelig witgoed kopen, wij bieden ook reparatieservice aan. Onze gecertificeerde monteurs staan klaar om je waar mogelijk binnen 24 uur te helpen. 

Onze reparatieservice!
Is je product onverhoopt defect? Wij maken onderscheid in drie verschillende situaties. Deze worden hieronder kort toegelicht.

1. Het product is aangekocht bij Witgoed Service C.C. en valt binnen de garantietermijn

Indien het defect binnen de garantietermijn van het aangekochte product valt, zal onze klantenservice samen met je bekijken welke service het beste past bij het defect. Hierbij kan het voorkomen dat een monteur de reparatie uitvoert op locatie. Indien dit niet mogelijk blijkt te zijn zal je product worden gerepareerd in onze werkplaats.

Graag de reparatie aanmelden via het reparatieformulier.

2. Het product is aangekocht bij Witgoed Service C.C. en valt niet binnen de garantietermijn

Wanneer de garantietermijn van het apparaat verstreken is, dan zal in overleg bepaald worden wat de reparatiekosten zijn. Graag de reparatie aanmelden via het reparatieformulier.

3. Het product is elders aangekocht

In dit geval kun je ook gebruik maken van onze reparatieservice. Wij kunnen het apparaat repareren tegen zeer scherpe prijzen. Om het proces zo spoedig en efficiënt mogelijk te laten verlopen vragen wij u om het reparatieverzoek aan te melden via het reparatieformulier