Aanbieding!
Condensdroger Miele TDA150C 7 kilo B klasse

Condensdroger Miele TDA150C met energieklasse B, elektronische besturing en een maximale belading van 7 kg.

 699.00  350.00
Productinformatie

Condensdroger Miele TDA150C met energieklasse B, elektronische besturing en een maximale belading van 7 kg. De TDA 150 C heeft onder andere een grote vulopening van 40 cm, resttijdindicatie op het display en geeft een eindsignaal. Met 6 programma’s waaronder speciale programma’s voor Kreukherstellend, Overhemden en Wol. Tevens beschikt de droger over een RVS SoftCare trommel met verlichting, PerfectDry-systeem en éénknopsbediening. Het condenswater wordt naar keuze in een reservoir opgeslagen of via de meegeleverde condensafvoerset via de afvoer verwijderd. Het afgeschuinde bedieningspaneel maakt de TDA 150 C bijzonder geschikt voor in of onderbouw.

Ergonomische grote vulopening
De deur van de TDA 150 C kan heel ver worden geopend. Samen met de grote vulopening van 40 cm en de ergonomische vulhoek van de trommel is het vullen en legen van een Miele-droger heel eenvoudig. je hebt mede dankzij de trommelverlichting beter zicht in de trommel en je rug wordt ontzien.

Kreukbeveiliging – automatisch losschudden
Wanneer je het wasgoed niet direct na afloop van het droogprogramma uit de trommel kunt halen, dan zorgt de kreukbeveiliging ervoor dat de was regelmatig wordt losgeschud. Dat reduceert de kreukvorming en vergemakkelijkt het strijken.

FragranceDos – fris ruikend wasgoed
Met de Miele-geurflacons – in vijf frisse varianten – geeft je wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. De geuren worden geproduceerd door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, dat al sinds 1871 geuren produceert. Via een speciaal productieproces zorgen de parfumeurs ervoor dat de waardevolle geuressences behouden blijven. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang.

SoftCare-Systeem
Een uniek droogsysteem waarin gebruik wordt gemaakt van een unieke trommel: de SoftCare-trommel. Door de honinggraatstructuur van de trommel ontstaat er een beschermende (warme) luchtstroom tussen de speciale trommelwand en de tere vezels, waardoor kleding nauwelijks kreukt en minder slijt. Bovendien zorgen de luchtstromen ervoor dat het wasgoed meer zweeft en sneller droogt.

Perfect Dry
Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem droogt je wasgoed dankzij de automatische kalksensoriek tot op de graad nauwkeurig, ook bij bijzonder kalkrijk water. Dat is bij een droogautomaat volstrekt niet vanzelfsprekend. Want het kalkgehalte van het water beïnvloed de restvochtmeting en daarmee het droogresultaat. Perfect Dry met kalksensoriek meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar exact op af. Je wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als je van te voren hebt ingesteld. Deze wasdroger van Miele droogt je wasgoed dan ook met gevoel.

Condenswater
De TDA 150 C beschikt over een geïntegreerde condenswaterafvoerleiding met omwikkelde slang. Je kunt zo het condenswater rechtstreeks in de wastafel of in de afvoer pompen, zodat je het condenswaterreservoir niet meer hoeft te legen.

Jong gebruikt apparaat
Condensdroger Miele TDA150C betreft een gebruikt apparaat en heeft mogelijk gebruikssporen zoals  een krasje, deukje etc. Dit apparaat is volledig nagekeken daardoor krijgt u 1 jaar garantie.

Vragen over Condensdroger Miele TDA150C? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Miele
Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele. Door de hoge kwaliteit van het witgoed gaan de producten lang mee. Uiteindelijk bespaart u hierdoor dus flink. Het merk heeft alles in huis op het gebied van huishoudelijke producten die u nodig heeft. Van wasmachines tot stofzuigers en kookplaten: u hoeft niet verder te zoeken. Miele is de enige in haar soort die ervoor zorgt dat een apparaat lang meegaat, op een duurzame manier is gemaakt én er ook nog eens stijlvol uitziet. Maak uw huis af met Miele en u krijgt er geen spijt van.
Meer informatie over Miele

Energieklasse
B

Maximale belading (kg)
7

Besturing
Elektronisch

Startuitstel
Nee

Resttijdindicatie
Ja

Aantal droogprogramma’s
16

Wolprogramma
Ja

Digitaal display
Ja

Eindsignaal
Ja

Diameter vulopening (cm)
40

Anti-kreuk fase
Ja

Draairichting reverserend
Ja

Trommelverlichting
Ja

Aan te sluiten op afvoer
Ja

Afvoerslang meegeleverd
Ja

Geluidsniveau (dB)
63

Deurdraairichting
links

Geschikt voor onderbouw
Ja

Geschikt voor was-droogzuil
Ja

Aansluitwaarde (watt)
2850

Energieverbruik per jaar (kWh)
494

Diepte (cm)
580

Breedte (cm)
595

Hoogte (cm)
850

Gewicht (kg)
70

Miele Serie
Classic

Miele extra functies
PerfectDry-systeem

Tweedehands

Dit product heeft mogelijk gebruikssporen zoals een krasje, deukje etc. Dit apparaat is volledig nagekeken.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Miele
Type droger Condensdroger
Staat van het product Tweedehands
Meer specificaties