Wasmachine Miele W1713 6 kilo

Wasmachine Miele W1713 kan tot maar liefst 6 kg per wasbeurt aan inhoud verwerken. Dat doet hij tevens op een zeer zuinige wijze, gezien zijn klasse A typering op het gebied van energie efficiëntie.

 275.00

Op voorraad

Nog slechts 1 beschikbaar.
Productinformatie

Wasmachine Miele W1713 kan tot maar liefst 6 kg per wasbeurt aan inhoud verwerken. Dat doet hij tevens op een zeer zuinige wijze, gezien zijn klasse A typering op het gebied van energie efficiëntie. Deze wasmachine heeft diverse speciale programma’s, waaronder een handwasprogramma, een kort programma en een wolprogramma. Het maximale toerental van de centrifuge is 1300 toeren.

Deze wasmachine beschikt over een onbalans controlesysteem. Het slimme systeem controleert, gedurende de wascyclus, nauwlettend de balans in het apparaat. Wanneer de was niet gelijkmatig over de trommel verdeeld is en de balans niet optimaal is, wordt het centrifugeerproces aangepast en steeds met het optimale toerental gecentrifugeerd. Hierdoor wordt het trillen en schudden van de machine zoveel mogelijk voorkomen.

Gebruikt apparaat
Wasmachine Miele W1713 betreft een jong gebruikt apparaat en heeft mogelijk gebruikssporen zoals een krasje, deukje etc. Deze is volledig nagekeken daardoor krijgt u 1 jaar garantie.

Vragen over wasmachine Miele W1713? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Miele
Geen andere fabrikant stelt zulke hoge eisen als Miele. Door de hoge kwaliteit van het witgoed gaan de producten lang mee. Uiteindelijk bespaart u hierdoor dus flink. Het merk heeft alles in huis op het gebied van huishoudelijke producten die u nodig heeft. Van wasmachines tot stofzuigers en kookplaten: u hoeft niet verder te zoeken. Miele is de enige in haar soort die ervoor zorgt dat een apparaat lang meegaat, op een duurzame manier is gemaakt én er ook nog eens stijlvol uitziet. Maak uw huis af met Miele en u krijgt er geen spijt van.
Meer informatie over Miele

 

Waterbeveiliging
Ja

Type motor 
Koolborstelmotor

Energieklasse
A

Waterverbruik per jaar
47 L

Energiebesparingsfunctie 
Nee

Warmwateraansluiting
Nee

Wascapaciteit
6 kg

Droogresultaat 
B

Toerental centrifuge 
1300 tpm

Balanssysteem 
Ja

Slimme functies
Startuitstel

Type lader
Voorlader

Draairichting deur
Rechts

Kleur
Wit

Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)
59,5 x 85 x 63,5 cm

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES