Aanbieding!

Soundbar Samsung HW-B430

Doosschade beeld & geluid

De Soundbar Samsung HW-B430 heeft een vermogen van 270 Watt. Ook heeft hij de mogelijkheid om te verbinden met bluetooth en USB.

 99.00

Uitverkocht

Productinformatie

De Soundbar Samsung HW-B430 heeft een vermogen van 270 Watt. Ook heeft hij de mogelijkheid om te verbinden met bluetooth en USB.

Verbeter je geluidservaring met een krachtige bass
Beelden zijn gesimuleerd en uitsluitend voor illustratieve doeleinden. Specificaties met betrekking tot het uiterlijk, ontwerp en de GUI (Graphic User Interface) die geen invloed hebben op de prestaties van het product, kunnen gewijzigd worden zonder voorafgaande kennisgeving.

Subwoofer meegeleverd
Til je luisterervaring naar een hoger niveau met de meegeleverde subwoofer bij je soundbar. Deze zet het basgeluid extra kracht bij voor diepere en soepelere klanken. Hierdoor kun je genieten van bioscoopwaardig geluid uit je soundbar.

Game Mode
Bereid je voor op een overweldigende Soundbar-ervaring met subwoofers die elke scène extra kracht geven. Als je je TV in Soundbar Mode zet, schakelt de Soundbar ook automatisch over op Soundbar Mode, zodat je geen tijd kwijt bent aan het instellen en je direct kunt beginnen met Soundbarn. De automatische instellingen optimaliseren het geluid en passen het aan de Soundbar aan die je speelt.

Voice Enhance mode
Soms zijn acteurs moeilijk te verstaan. Stel de Voice Enhance Mode in om de EQ te optimaliseren voor duidelijk verstaanbare stemmen en dialogen.

One Remote Control
Je hebt echt maar één afstandsbediening nodig om je Samsung TV en Samsung Soundbar te bedienen. Rechtstreeks vanaf je TV bedien de belangrijkste Soundbarfuncties, zoals de aan-uitknop, het volume en verschillende geluidseffecten.

Bluetooth® TV-aansluiting
Erger je je aan de kabel van de Soundbar naar je TV? Kies dan voor een draadloze verbinding met Bluetooth en geniet direct van je favoriete content.

Belangrijkste kenmerken van Soundbar Samsung HW-B430

 • 270W, 2.1Ch met bass boost mode
 • Rijke bass dankzij de draadloze subwoofer
 • Verbind gemakkelijk via Bluetooth Smart Sound & Game Mode
 • Bedien je Samsung TV en Soundbar met één afstandsbediening
 • Smart Sound & Game Mode
 • Afmetingen (LxHxD) 858.8 x 59.0 x 75.0 mm
Doosschade beeld & geluid

Doosschade bij beeld & geluid producten is schade enkel aan de doos van het product welke is ontstaan door transport of in het magazijn bij de fabrikant. Het product zelf is nieuw en onbeschadigd.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Vermogen (watt) 270
Verbindingsmogelijkheden Bluetooth USB
Breedte (cm) 85.88
Diepte (cm) 7.5
Hoogte (cm) 5.9
Merk Samsung
Kan onder TV Ja
Montage wandbevestiging mogelijk
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Staat van het product Doosschade beeld & geluid
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Soundbar Samsung HW-B430” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *