Aanbieding!

Koel-vriescombinatie Zanussi ZBB25431SA Inbouw 232 liter A+ elders €519,-

 519.00  349.00

Dank zij de LowFrost technologie in het diepvriesgedeelte van Koel-vriescombinatie AEG ZBB25431SA is ontdooien minder vaak nodig dan bij standaardsystemen. En met slechts beperkte ijsvorming kan het ontdooien en reinigen snel en gemakkelijk uitgevoerd worden.

Op voorraad

Beschrijving

Dank zij de LowFrost technologie in het diepvriesgedeelte van Koel-vriescombinatie Zanussi ZBB25431SA is ontdooien minder vaak nodig dan bij standaardsystemen. En met slechts beperkte ijsvorming kan het ontdooien en reinigen snel en gemakkelijk uitgevoerd worden.

Features

  • Deursysteem: sleepscharnier
  • Netto inhoud vriesruimte: 72 liter
  • Netto inhoud koelruimte: 160 liter
  • De allerstilste: slechts 36 dB
  • Automatische ontdooiing koelruimte
  • Mechanische temperatuurregeling

Tweede Kans
Koel-vriescombinatie Zanussi ZBB25431SA is een Tweede kans-product en is technische in orde. Voor vragen over de staat van het product neem contact met ons op via de link hieronder. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over Koel-vriescombinatie Zanussi ZBB25431SA? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Over Zanussi
Zanussi zorgt er door het ruime assortiment voor dat je volop van het leven kunt genieten. De keukenapparaten van dit Italiaanse merk staan bekend om hun compactheid, gebruiksgemak en optimale prestaties. Het merk is ooit begonnen met het produceren van innovatieve ovens. Vandaag de dag is dit merk uitgegroeid tot een begrip op het gebied van innovatieve ontwikkelingen in combinatie met het Italiaanse design. De keukenapparaten nemen het vervelende werk van je over zodat je jezelf bezig kunt houden met de mooie dingen van het leven. Zanussi producten combineer je eenvoudig met je bestaande keuken dankzij de vrijstaande apparaten van dit merk. Hierdoor kies je altijd voor de producten die het beste bij je eigen voorkeur aansluiten. Met het Italiaans design creëer je de uitstraling die je voor ogen hebt en laat je Zanussi het werk van je overnemen.
Meer informatie over Zanussi

Netto inhoud koelruimte (liter)
160

Netto inhoud vriesruimte (liter)
72

Vriestechnologie
LowFrost

Geluidsniveau (dB)
36

Netto inhoud 0°C zone (liter)
0

Invriesvermogen in 24 uur (kg)
4

Maximale bewaartijd bij stroomuitval (uur)
22

Inbouwmaten hxbxd (mm)
1580x560x550

Buitenmaten hxbxd (mm)
1572x540x549

Kleur
wit

Energie-efficiëntieklasse
A+

EU ecolabel
No

Klimaatklasse
SN-N-ST-T

Aansluitwaarde (W)
140