Aanbieding!
Kookplaat AEG IKB84401XB Inductie 4 Kookzones

Met Kookplaat AEG IKB84401XB kun je de temperatuur nauwkeurig en snel instellen, van voorzichtig sudderen tot volle warmte. Het verwarmt alleen de pan, niet het oppervlak.

 789.00  599.00

Uitverkocht

Productinformatie

Met Kookplaat AEG IKB84401XB kun je de temperatuur nauwkeurig en snel instellen, van voorzichtig sudderen tot volle warmte. Het verwarmt alleen de pan, niet het oppervlak.

Features
Kookveld: volledig inductie
Aansluitwaarde (W): 7350
Totaal vermogen gas (watt): 0
Buitenmaten bxd (mm): 766×516
Inbouwmaten hxbxd (mm): 46x750x490
Kader: Promise XL – inox

Transportschade
Kookplaat AEG IKB84401XB heeft transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 2 jaar fabrieksgarantie.

Vragen over Kookplaat AEG IKB84401XB? Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Over AEG
AEG is één van de wereldleiders op het gebied van huishoudelijke apparaten waarbij de combinatie van vorm en functie centraal staat. De filosofie is daarom ook niet voor niks al ruim honderd jaar: perfect in vorm en functie. Door de tijd heen hebben de verschillende designers deze filosofie altijd strak doorgevoerd in ieder product. Het ruime assortiment aan huishoudelijke producten van AEG zorgt ervoor dat het huishouden een stuk eenvoudiger wordt. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen kun je altijd op een comfortabele manier koken, wassen en schoonmaken. Daarnaast geven de gebruiksvriendelijke producten een eigentijdse uitstraling aan je interieur. Bij AEG worden producten continu doorontwikkeld waardoor je altijd kunt kiezen uit de meest innovatieve functies en vernieuwende designs. Dankzij de gebruiksvriendelijke apparaten wordt jouw schoonmaakmoment net een beetje leuker en houd je meer tijd over leuke dingen.
Meer informatie over AEG.

Kookveld
volledig inductie

Totaal vermogen gas (watt)
0

Buitenmaten bxd (mm)
766×516

Inbouwmaten hxbxd (mm)
46x750x490

Kleur
zwart

Aansluitwaarde (W)
7350

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES