Combimagnetron LG MA3884VC 38 liter 900 watt

In de SpeedOven van Combimagnetron LG MA3884VC bereid je jouw gerechten precies zoals jij het wilt.

 499.00

Op voorraad

Productinformatie

Of het nou gaat om het bakken van taarten of pizza’s het grillen van kip of het stomen van groenten. In de SpeedOven van Combimagnetron LG MA3884VC bereid je jouw gerechten precies zoals jij het wilt. Met twee verwarmingselementen aan de bovenkant en één aan de onderkant, worden jouw gerechten ongekend snel en altijd gelijkmatig bereid. Het houtskool element zorgt ervoor dat er warmtestralen diep tot in het gerecht doordringen. Bak je graag vlees in de oven? De buitenkant wordt hiermee perfect knapperig gebruind terwijl de binnenkant mals en sappig blijft, net als bij het grillen op houtskool. Je bakt hiermee tot wel 30 sneller en 40 zuiniger dan met een normale oven.

Belangrijkste Kenmerken

  • Houtskool hitte element
  • Ronde binnenkant
  • Eenvoudige reiniging

Nieuw
Combimagnetron LG MA3884VC is een nieuw apparaat met originele doos en 2 jaar fabrieksgarantie. Ook zit er 10 jaar garantie op de motor.

Typenr
MA3884VCT

Merk
LG

Kleur
rvs

Vermogen
900 Watt

Inhoud
38 liter

Systeem
Klepdeur

Nismaat
450 mm

Extra info
LG combimagnetron

Over LG
Het merk LG staat voor Life’s Good, en dat is het zeker. Maar het leven wordt nog beter met de producten van dit merk. De smartphones van het merk staan al jaren aan de top, net zoals de andere apparaten van dit merk zoals tv’s en soundbars. LG snapt dat een stukje elektronica een grote toevoeging aan uw leven kan zijn. Uw comfort kan vergroot worden, u bent bereikbaar of u vermaakt uzelf en anderen met de producten van LG. Als u een product van dit merk koopt, blijft het leven ook nog goed voor de generaties na u. LG draagt namelijk het milieu een warm hart toe. Daarom zijn de producten zo energiezuinig mogelijk. Maak u leven leuker maar vooral makkelijker met de producten van dit merk. Want, hoe makkelijker uw leven is, hoe meer tijd u over houdt voor leuke dingen.
Meer informatie over LG

Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk LG
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties