Aanbieding!
Koelkast Frilec BERLIN165 4A 118 liter A+++ elders €269,-

De nieuwe, strak ontworpen vrijstaande Koelkast Frilec BERLIN165 4A heeft een tijdloze stijl die perfect past in iedere ruimte in je huis.

 269.00  199.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

De nieuwe, strak ontworpen vrijstaande Koelkast Frilec BERLIN165 4A heeft een tijdloze stijl die perfect past in iedere ruimte in je huis. Deze tafelmodel koelkast heeft ondanks zijn afmetingen toch nog liefst 118 liter netto inhoud (103 liter koelen en 15 liter vriezen) en is voorzien van een tweetal glazen legplanken waarvan er één verstelbaar is. Door al deze ruimte kun je al je spullen kwijt, waardoor je minder vaak naar de winkel hoeft en dus meer tijd over houdt voor andere bezigheden. De deur is voorzien van 3 handige bakken, waardoor de ruimte nog eens extra goed benut wordt.

Koelkast Frilec BERLIN165 4A is luxe afgewerkt met zilverkleurige accenten en een mooie RVS handgreep, waardoor deze in geen enkel vertrek in uw woning zal misstaan. Met het A+++ energielabel is deze koeler ook nog eens één van de energiezuinigste in z’n soort! Hij presteert krachtig en beschikt over milieuvriendelijke functies waardoor er minder energie verbruikt wordt en je dus bijdraagt aan het milieu en ook nog eens geld bespaart.

Nieuw
Koelkast Frilec BERLIN165 4A is een nieuw product met transportschade, dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een lichte kras of deukje. Ondanks deze schade geeft de fabrikant garantie aangezien het product alleen beschadigd is en niet defect. Op dit product zit 5 jaar fabrieksgarantie.

Koelkastmodel
Standaard

Plaatsing
Vrijstaand

Draairichting deur
Omkeerbaar

Vriezer
Vriesvak

Model (witgoed)
Tafel

Energieklasse
A+++

Energieverbruik
91kWh

Omgevingstemperatuur
ST (18-38 °C)

Energiekosten per jaar
€18,20

Geluidssterkte
42dB

Inhoud koelruimte
103l

Inhoud vriesruimte
15l

Aantal (groenten)laden
1x

Aantal legplanken
2x

Materiaal legplanken
Glas

Hoogte
850mm

Breedte
550mm

Diepte
580mm

Gewicht
32kg

Kleuren
Wit

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Frilec
Meer specificaties
1