Aanbieding!
Koelvriescombinatie Beko CSA365K30S

Koelvriescombinatie Beko CSA365K30S is een vrijstaande koel-vriescombinatie met energielabel A++ en een totale nette-inhoud van 365 liter.

 399.00  325.00

Uitverkocht

Nog slechts 0 beschikbaar.
Productinformatie

Koelvriescombinatie Beko CSA365K30S is een vrijstaande koel-vriescombinatie met energielabel A++ en een totale nette-inhoud van 365 liter.

LED-verlichting
Als je koelkast helemaal vol zit, is het gemakkelijk die lekkere ingrediënten te vergeten die in donkere hoekjes weggestopt zitten. De efficiënte LED-verlichting van Beko is aangebracht langs het plafond en de zijkanten van jouw koelkast; zo is elk schap afzonderlijk verlicht en wordt het je gemakkelijk gemaakt je volgende culinaire creatie te bereiden. Nu wordt er niets meer verspild.

Belangrijkste kenmerken van koelvriescombinatie Beko CSA365K30S

  • Anti-bacteriële deurhandvatten: Met behulp van een speciale anti-bacteriële bekleding op de deurhandgrepen, blijft het belangrijkste aanrakingspunt bacterie vrij.
  • Geschikt voor huishoudens van 3 of 4 personen
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact op voor meer info).  Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Geluidsniveau (dB) 40
Netto inhoud (liter) 365
Anti ijsvorming Nee
Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 185
Energieklasse A+
Energieverbr. per jaar (kWh) 245
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 233
Inhoud vriesruimte (liter) 113
Kleur RVS
Merk Beko
Staat van het product Transportschade
Meer specificaties
1