Aanbieding! E

Amerikaanse Koelkast Samsung RS68A8831B1

Transportschade

De Amerikaanse Koelkast Samsung RS68A8831B1 is een side-by-side koelkast met een totale inhoud van maar liefst 634 liter, de inhoud van de koelkast is 409 liter en die van de vriezer is 225 liter. Met energieklasse E.

 1,199.00

Productinformatie

De Amerikaanse Koelkast Samsung RS68A8831B1 is een side-by-side koelkast met een totale inhoud van maar liefst 634 liter, de inhoud van de koelkast is 409 liter en die van de vriezer is 225 liter. Met energieklasse E.

SpaceMax™ Technology
Dankzij de enorme inhoud van tot 634 liter is er meer dan voldoende ruimte in de koelkast en de vriezer. De unieke SpaceMax™-technologie zorgt voor hyperefficiënte isolatie, waardoor de wanden veel dunner zijn. Zo heb je veel meer ruimte, zonder dat het formaat of het energieverbruik toenemen.

Smart Conversion™
Smart Conversion geeft je meer flexibiliteit met 5 verschillende instellingen. Natuurlijk kan je de standaard modus gebruiken: links vriezer en rechts koelkast. Meer behoefte aan koelruimte, zet dan het linker gedeelte om van vriezen naar koelen en je hebt een méga koelkast. Of zet het koelgedeelte uit en gebruik alleen de vriezer. Zet het vriesgedeelte makkelijk uit voor de grote schoonmaak. Of gebruik alleen het vriesgedeelte als koelkast (3°C).

Twin Cooling Plus™
Etenswaren blijven tot twee keer zo lang fris en vers. Twin Cooling Plus™ optimaliseert de temperatuur en vochtigheidsgraad in de koelkast en vriezer via twee gescheiden koelsystemen. Dit zorgt ervoor dat vers eten niet uitdroogt en beschermt de smaak door te voorkomen dat geuren uit de koelkast en vriezer zich vermengen.

Precise Cooling
Precise Chef Cooling houdt de versheid, smaak en textuur van etenswaren langer in stand. Onafhankelijke koelsystemen in het vries- en koelgedeelte zorgen voor een gelijkmatige koeling van alle hoeken. De geavanceerde isolatie vermindert elke fluctuatie van temperatuur, ongeacht hoe warm of koud het buiten is. Verder registreert en regelt de Digital Inverter technologie de temperatuur precies.

Belangrijkste kenmerken Amerikaanse Koelkast Samsung RS68A8831B1

 • Digital Inverter Technologie
 • Eenvoudig bedieningspaneel
 • Rack & Shelf
 • IJsblokjesmaker in de deur
 • Power Cool
 • Power Freeze
 • Bigger: Space 634L
 • Better: Twin Cooling Plus
 • Cooler: Smart Conversion
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 36
Kleur Black DOI
Breedte (cm) 91.2
Diepte (cm) 71.6
Hoogte (cm) 178
Digitaal display Touch-control
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 351
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Crushed Ice Ja
IJsdispenser Ja
Watertoevoer Wateraansluiting via kraan
Inhoud koelruimte (liter) 409
Inhoud vriesruimte (liter) 225
Totale inhoud (liter) 634
Merk Samsung
Anti ijsvorming No frost
Watertap Ja
Staat van het product Transportschade
Amerikaanse Koelkast Samsung RS68A8831B1
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse Koelkast Samsung RS68A8831B1” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *