Aanbieding! D

Amerikaanse koelkast Samsung RS6GA8822S9

Transportschade

Amerikaanse koelkast Samsung RS6GA8822S9 is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 634 liter, de inhoud van de koelkast is 409 liter en die van de vriezer is 225 liter. Het heeft energieklasse D en een jaarlijks energieverbruik van 281 kWh.

 1,099.00  989.10

Productinformatie

Amerikaanse koelkast Samsung RS6GA8822S9 is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 634 liter, de inhoud van de koelkast is 409 liter en die van de vriezer is 225 liter. Het heeft energieklasse D en een jaarlijks energieverbruik van 281 kWh.

Space Max™-technologie
Met een inhoud van maar liefst 634 liter heb je genoeg ruimte voor je boodschappen. Want dankzij onze Space Max™-technologie maakt het efficiënte isolatie-effect het mogelijk om bijzonder dunne apparaat wanden te gebruiken zonder meer energie te verbruiken. Zo heb je meer opbergruimte in de koelkast, maar heb je niet meer ruimte nodig in de keuken.

SmartConversie™
Met Smart Conversion™ ben je nog flexibeler bij het koelen van je etenswaren, want dankzij Twin Cooling+ kunnen beide gedeelten van de side-by-side afzonderlijk worden aangestuurd en kun je kiezen uit 5 verschillende standen. Gebruik bijvoorbeeld het linker vriesgedeelte als gewone koelkast om meer verse producten in te bewaren, of schakel één kant uit en bespaar energie.

Twin Cooling+™
Twee gescheiden koelcircuits zorgen ervoor dat er geen luchtuitwisseling plaatsvindt tussen de koel- en vriesruimte. Hierdoor wordt de overdracht van geur en smaak van de koelkast naar het vriesgedeelte verminderd en komt de droge lucht in het vriesgedeelte niet in het koelgedeelte.

Vlak ventilatiekanaal
Zo creëren we nog meer ruimte voor je boodschappen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van de koelkast. In tegenstelling tot conventionele ventilatiekanalen is de koelopening in de achterwand geheel vlak, waardoor je met hetzelfde koeleffect meer opbergruimte kunt gebruiken.

Eenvoudige en toegankelijke bediening
De goed bereikbare bedieningsknoppen bevinden zich aan de binnenzijde onderaan en zijn ook vanuit een rolstoel bereikbaar. Dit kan het bedienen van de koelkast voor veel mensen met mobiliteitsproblemen gemakkelijker maken.

Voor langdurige frisheid
Precise Cooling zorgt ervoor dat voedsel langer vers blijft en zijn smaak en textuur behoudt. Dit wordt mogelijk gemaakt door onafhankelijke en gelijkmatige koeling in elk compartiment, waarbij het isolerende effect temperatuurschommelingen vermindert, ongeacht hoe koud of warm het buiten is.

Meer ijs en meer ruimte
Wil je meer boodschappen bewaren maar wil je je ijsdispenser niet opgeven? Begrijpelijk. Daarom hebben we de ijsdispenser in de deur geïntegreerd, zodat je meer ruimte hebt voor de boodschappen en tegelijkertijd genoeg ijs. En dankzij het transparante ontwerp kun je altijd zien hoeveel ijs er nog over is.

Belangrijke kenmerken Amerikaanse koelkast Samsung RS6GA8822S9:

 • Water- en ijsdispenser
 • Water/ijsblokjes/crushed ijs
 • Ruimte max
 • Deuralarm
 • Aparte temperatuurregeling voor koelkast en vriezer
 • NoFrost
 • Power Freeze/Power Cool
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Kleur RVS-look
Breedte (cm) 91.2
Diepte (cm) 71.6
Hoogte (cm) 178
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) D
Energieverbr. per jaar (kWh) 281
Garantie 1 jaar garantie
Crushed Ice Ja
IJsdispenser Ja
Watertoevoer Wateraansluiting via kraan
Inhoud koelruimte (liter) 409
Inhoud vriesruimte (liter) 225
Totale inhoud (liter) 634
Merk Samsung
Anti ijsvorming No frost
Watertap Ja
Staat van het product Transportschade
Amerikaanse koelkast Samsung RS6GA8822S9
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast Samsung RS6GA8822S9” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *