Magnetron Inventum MN205S 20 liter

De magnetron Inventum MN205S heeft een netto inhoud van 20 liter. U heeft keuze uit vijf verschillende standen. Gebruik de magnetron voor opwarmen, koken en ontdooien.

 69.00
Productinformatie

De magnetron Inventum MN205S heeft een netto inhoud van 20 liter. U heeft keuze uit vijf verschillende standen. Gebruik deze simpele magnetron voor opwarmen, koken en ontdooien. Door de timerfunctie en de binnenverlichting, weet u precies wanneer het gerecht klaar is. De mechanische timer is tot 35 minuten instelbaar. Het vermogen van de magnetron is 700 Watt. Inclusief draaplateau! De compacte afmetingen van 26 cm hoog, 44 cm breed en 34 cm diep zorgen ervoor dat dit model gemakkelijk te plaatsen is in uw keuken. Inclusief maar liefst 5 jaar garantie.

Vragen over de magnetron Inventum MN205S? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Inventum
Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.
Meer informatie over Inventum

Netto inhoud
20 liter

Magnetronstanden
5

Ontdooifunctie
ja

Type timer
mechanisch

Instelbare tijd
tot 35 minuten

Type bediening
draaiknoppen

Taal bediening
Nederlands

Binnenverlichting
ja

Type deur
draaideur

Draaiplateau
Ø 255 mm

Kleur
wit

Afwerking binnenruimte
wit emaille

Afmetingen (hxbxd)
26 x 44 x 37 cm

Binnenmaat (hxbxd)
17,5 x 27,5 x 26 cm

Aansluitwaarde
1150 watt

Vermogen magnetron
700 watt
Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Inventum
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties