Inventum VK560 Vriezer Vrijstaand A+

De Inventum VK560 Vriezer heeft een netto inhoud 102 liter. De 4-sterren vrieskist heeft een invriesvermogen van 4,5 kg per 24 uur en beschikt over een energieklasse A+.

 179.00

Uitverkocht

Productinformatie

De Inventum VK560 Vriezer heeft een netto inhoud 102 liter. De 4-sterren vrieskist heeft een invriesvermogen van 4,5 kg per 24 uur en beschikt over een energieklasse A+. Met de regelbare thermostaat stelt u eenvoudig de temperatuur in. Wanneer u de vrieskist wilt ontdooien, kunt u gebruik maken van de dooiwaterafvoer. Door de dop aan de binnen- en buitenkant los te draaien, loopt het dooiwater vanzelf naar buiten. De vrieskist is voorzien van een handige uitneembare opbergkorf. De opbergkorf hangt u boven in de vrieskist, waardoor u goed bij de etenswaren kunt. De vrieskist wordt geleverd met een ijsblokjeshouder en een ijsschraper. Inclusief maar liefst 5 jaar garantie.

Vragen over de Inventum VK560 Vriezer? Neem contact met ons op, wij helpen u graag!

Over Inventum
Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten, met een ruim aanbod aan producten in de categorieën klein huishoudelijk, vrijstaand witgoed, inbouw witgoed en persoonlijke verzorging. Niet alleen in Nederland is Inventum een begrip. Tot in de verste uithoeken van de wereld worden vele producten van Inventum al sinds de beginjaren naar tevredenheid gebruikt. In de industrie, de luchtvaart, de scheepvaart en in het huishouden, overal was én is Inventum aanwezig. Een innovatief verleden is een goede basis voor een duurzame toekomst voor mens, milieu en bedrijf.
Meer informatie over Inventum

Energieklasse
A+

Totale netto inhoud
102 liter

Regelbare thermostaat
ja

Controlelampje
ja

Aantal uitneembare opbergkorven
1

Invriesvermogen
4,5 kg/24u

Steraanduiding
****

Dooiwaterafvoer
ja

Opbergkorf
1

IJsschraper
1

IJsblokjeshouder
1

Kleur
wit

Afmetingen (hxbxd)
85 x 56,5 x 52,5 cm

Klimaatklasse
T/ST/SN/N

Aansluitwaarde
80 watt

Energieverbruik per jaar
168 kWh

Geluidsniveau
41 dB(A)
Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk Inventum
Plaatsing Vrijstaand
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties