Droger LG RC80U2AV3W 8kg A+++

Last van allergieën? De anti-allergie functie in droger LG RC80U2AV3W zorgt ervoor dat 99,9% van de allergenen, bijvoorbeeld huisstofmijten, worden verwijderd.

 799.00

Op voorraad

Productinformatie

Last van allergieën? De anti-allergie functie in droger LG RC80U2AV3W zorgt ervoor dat 99,9% van de allergenen, bijvoorbeeld huisstofmijten, worden verwijderd. Zo kan je meer comfortabel door je dagelijks leven gaan. De zelfreinigende condenser zorgt ervoor dat de luchtstroom altijd goed door de droger blijft vloeien. Zo geniet je elke keer van een optimaal droogresultaat en bespaar je jezelf de moeite van het onderhoud hiervan.

Belangrijkste Kenmerken

  • DUAL Inverter Heat Pump™
  • 8KG
  • Eco Hybrid™
  • Anti-allergie
  • Auto Cleaning Condenser
  • Omkeerbare deur

Nieuw
Droger LG RC80U2AV3W is een nieuw apparaat met originele doos en 2 jaar fabrieksgarantie. Ook zit er 10 jaar garantie op de motor.

Energieverbruik
159kWh

Energiekosten per jaar
€31,80

Energieklasse
A+++

Droogmodel
Condensdroger

Aansluiting op waterafvoer
Ja

Laadvermogen (was)
8kg

Geluidssterkte
62dB

Programma’s (wasdroger)
Dekens, Handdoeken, Handwas/wol, Katoen, Mix, Snel, Sport, Verluchten

Aansturing droger
Vochtsensor

Wasdrogerfuncties
Antikreuk, Trommelverlichting

Draairichting deur
Omkeerbaar

Hoogte
850mm

Breedte
600mm

Diepte
690mm

Gewicht
56kg

Kleuren
Wit

Over LG
Het merk LG staat voor Life’s Good, en dat is het zeker. Maar het leven wordt nog beter met de producten van dit merk. De smartphones van het merk staan al jaren aan de top, net zoals de andere apparaten van dit merk zoals tv’s en soundbars. LG snapt dat een stukje elektronica een grote toevoeging aan uw leven kan zijn. Uw comfort kan vergroot worden, u bent bereikbaar of u vermaakt uzelf en anderen met de producten van LG. Als u een product van dit merk koopt, blijft het leven ook nog goed voor de generaties na u. LG draagt namelijk het milieu een warm hart toe. Daarom zijn de producten zo energiezuinig mogelijk. Maak u leven leuker maar vooral makkelijker met de producten van dit merk. Want, hoe makkelijker uw leven is, hoe meer tijd u over houdt voor leuke dingen.
Meer informatie over LG

Nieuw

Dit product zit in de originele verpakking.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES
Merk LG
Staat van het product Nieuw
Meer specificaties