Aanbieding! C

Inbouw Koelkast AEG SCE818C5TC

Transportschade

De Inbouw Koelkast AEG SCE818C5TC heeft energielabel C en een jaarlijks verbruik van 137 kWh. De totale inhoud is 245 liter. Waarvan 184 liter koelen en 61 liter vriezen. Dit alles met een maximaal geluidsniveau van 35 dB.

 949.00

Productinformatie

De Inbouw Koelkast AEG SCE818C5TC heeft energielabel C en een jaarlijks verbruik van 137 kWh. De totale inhoud is 245 liter. Waarvan 184 liter koelen en 61 liter vriezen. Dit alles met een maximaal geluidsniveau van 35 dB.

TwinTech
Met TwinTech® No Frost hoeft je de vriezer nooit meer handmatig te ontdooien. Het dubbele koelsysteem houdt het voedsel 60% sappiger dan koelkasten met één verdamper. Door geen droge vrieslucht te gebruiken, behoudt hij de ideale vochtigheid en droogt het voedsel niet uit.

CustomFlex
Het bij de hand hebben van alle verse ingrediënten is de ideale manier om heerlijke gerechten te maken. Met CustomFlex kun je de ruimte in je koelkast precies inrichten zoals je wilt. De bakken kunnen snel en eenvoudig worden verplaatst om de opbergruimte te maximaliseren. De koelkast die zich aan jouw wensen aanpast.

DynamicAir
DynamicAir houdt een constante luchtstroom in stand om een stabiele temperatuur in de hele koelkast te garanderen. Elke legger wordt gelijkmatig gekoeld zodat warmere zones worden vermeden. Voorkomt bacteriegroei. Houdt levensmiddelen vers.

Touchcontrol
Met het snel reagerende en duidelijke display kan je de temperatuur nauwkeurig instellen en moeiteloos toegang krijgen tot de Fridge Freezer functies, via de elektronische TouchControl bovenaan.

Belangrijkste kenmerken Inbouw Koelkast AEG SCE818C5TC

 • LED interieurverlichting
 • Frostmatic-functie
 • Coolmatic-functie
 • NoFrost
 • Automatische ontdooiing koelruimte
 • Snelvriesfunctie
 • Vakantie-functie
 • SoftClosing
 • Akoestisch en optisch alarm
 • Flexi-Space
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 178
Nis Breedte (cm) 56
Nis Diepte (cm) 55
Energieklasse (nieuw label) C
Energieverbr. per jaar (kWh) 137
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Inhoud koelruimte (liter) 184
Inhoud vriesruimte (liter) 61
Kleur Wit
Merk AEG
Soft close deursluiting Ja
Vershoudgedeelte Coolmatic
Staat van het product Transportschade
Inbouw Koelkast AEG SCE818C5TC
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouw Koelkast AEG SCE818C5TC” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *