Aanbieding!
Inbouw koelkast AEG SKE88821AC Transportschade

De inbouw koelkast AEG SKE88821AC is een zuinig apparaat en heeft energieklasse A++. Zijn energieverbruik per jaar is 95 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 37 dB. Verder is netto inhoud 141 liter. De afmetingen van dit apparaat  zijn (H Lees Meer

De inbouw koelkast AEG SKE88821AC is een zuinig apparaat en heeft energieklasse A++. Zijn energieverbruik per jaar is 95 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 37 dB. Verder is netto inhoud 141 liter. De afmetingen van dit apparaat  zijn (H x B X D) 87 cm x 55 cm x 54 cm.

 699.00  399.00

Op voorraad

Nog slechts 2 beschikbaar.
Productinformatie

De inbouw koelkast AEG SKE88821AC is een zuinig apparaat en heeft energieklasse A++. Zijn energieverbruik per jaar is 95 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 37 dB. Verder is netto inhoud 141 liter. De afmetingen van dit apparaat  zijn (H x B X D) 87 cm x 55 cm x 54 cm.

Heldere en zuinige LED verlichting
Deze koelkast heeft LED verlichting, hierdoor wordt de gehele koelkast goed verlicht waardoor je gemakkelijk je producten kan vinden. Ook verbruikt LED verlichting minder stroom en heeft een langere levensduur dan conventionele koelkastverlichting!

Vakantiefunctie, bespaart op je energiekosten
Met de speciale vakantiefunctie kun je de koelkast gesloten en leeg houden tijdens een lange vakantieperiode zonder dat je vieze luchtjes krijgt. Bij de vakantiefunctie moet het koelvak leeg zijn, zo bespaar je energie als je voor langere tijd niet thuis bent.

Extern LCD-scherm met geavanceerde tiptoetsbediening
Met het LCD-scherm met geavanceerde tiptoetsen heb je de volledige controle over de opslagomstandigheden van je producten. De tiptoetsen zijn zo gevoelig dat ze gemakkelijk met een lichte aanraking kunnen worden bediend. Ook kun je de informatie zoals temperatuur in één oogopslag zien dankzij het heldere LCD-scherm op het bedieningspaneel.

Coolmatic- functie voor super snel koelen
Met de Coolmatic-functie bereikt de koelkast snel de maximale koelcapaciteit om alles zo snel mogelijk in te koelen. Zo wordt zowel het uiterlijk als de smaak van het voedsel bewaard. Met dit systeem wordt tegelijkertijd voorkomen dat de temperatuur van de al aanwezige producten omhoog gaat. Zodra alles is gekoeld, gaat de koelkast terug naar de standaard temperatuur. Hierdoor blijven je producten nog langer vers!

Alarm bij temperatuurstijging
Deze koelkast heeft een hoorbaar en zichtbaar alarm dat je onmiddellijk waarschuwt als de temperatuur in de diepvrieskast te hoog wordt. Bij een stroomstoring legt de vriezer de hoogst bereikte temperatuur vast zodat je zeker weet of de temperatuur in de koelkast hoog is opgelopen.

Softclosing zelfsluitende deur
Als je de deur van de koelkast open laat, gaat er kostbare energie verloren en stijgt de temperatuur, waardoor je producten kunnen bederven. Daarom zijn deze deuren ontwikkeld om uit zichzelf te sluiten zodat deze zachtjes en geruisloos dicht valt.

Belangrijkste kenmerken van Inbouw koelkast AEG SKE88821AC

 • Model koelkast/vriezer 1-deurs
 • Maximaal geluidsniveau 33 dB
 • Display Ja
 • Scharniersysteem Deur-op-deur
 • Nishoogte 88 cm
 • Nisbreedte 56 cm
 • Nisdiepte 55 cm
 • Hoogte 87 cm
 • Breedte 55 cm
 • Diepte 54 cm
 • Gewicht 31,9 kg
 • Netto inhoud 141 l
 • Aantal koelkastdeuren 1
 • Omdraaibare deur Ja
 • Standaard draairichting deur Rechts
 • Open deur alarm Nee
 • Dispenser Nee
 • Kabellengte 2,4 m
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

  SPECIFICATIES
  Energieklasse A++
  Geluidsniveau (dB) 37
  Aantal draagplateaus (stuks) 3
  Akoestisch deuralarm Nee
  Bevestigingsmateriaal meegeleverd Ja
  Deursysteem Deur op deur
  Energieverbr. per jaar (kWh) 96
  Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
  Inhoud koelruimte (liter) 141
  Kleur Wit
  Merk AEG
  Nis Breedte (cm) 56
  Nis Diepte (cm) 55
  Nis Hoogte (cm) 88
  Regelbare luchtvochtigheid Nee
  Soft close deursluiting Nee
  Soort lamp LED
  Veiligheidsglas Nee
  Vershoudgedeelte Nee
  Staat van het product Transportschade
  Meer specificaties