Aanbieding! E

Inbouwkoelkast Beko B1754FN

Transportschade

De Inbouwkoelkast Beko B1754FN heeft energieklasse E. Zijn energieverbruik per jaar is 141 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. Verder is de totale inhoud van dit apparaat 110 liter. Waarvan 97 liter koelen en 13 liter vriezen.

 349.00  331.55

Productinformatie

De Inbouwkoelkast Beko B1754FN heeft energieklasse E. Zijn energieverbruik per jaar is 141 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 35 dB. Verder is de totale inhoud van dit apparaat 110 liter. Waarvan 97 liter koelen en 13 liter vriezen.

MinFrost®
Minimale ijsafzetting. Door ijsafzetting in statische vriezers gaan levensmiddelen aan elkaar kleven, terwijl het apparaat meer energie verbruikt. Dankzij het speciale verdampingssysteem van MinFrost® wordt de ijsafzetting in de vriezer drastisch verminderd. Bevroren voedsel wordt zo beter en energiezuiniger bewaard, terwijl je de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien.

Omkeerbare deur
Deurrichting aanpassen aan de keukenindeling. Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, is afhankelijk van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst, dus bepaal je zelf naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer koelruimte te creëren kun je twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Veiligheidsglas
Uiterst duurzame glazen platen. Maak je dankzij het veiligheidsglas geen zorgen als je een enorm grote en zware pot in de koelkast wilt zetten. De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er probleemloos zware dingen op kunt zetten.

Belangrijkste kenmerken van Inbouwkoelkast Beko B1754FN

 • installatietype: integreerbaar
 • Montage type deur harde deur
 • Bewaartijd bij storing 9
 • Vriescapaciteit in 24 uur 2.6kg
 • Aantal planken 2
 • Aantal in hoogte verstelbare planken 1
 • Aantal deurschappen 3
 • Aantal koellades 1
 • Materiaal planken Glas
 • Extra functies koeldeel automatisch ontdooien
 • versheidszones 1 groentelade
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 35
Deursysteem Deur op deur
Nis Hoogte (cm) 87
Nis Breedte (cm) 55
Nis Diepte (cm) 55
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 141
Garantie 1 jaar garantie
Inhoud koelruimte (liter) 97
Inhoud vriesruimte (liter) 13
Kleur Wit
Merk Beko
Vershoudgedeelte groentelade
Staat van het product Transportschade
Inbouwkoelkast Beko B1754FN
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Inbouwkoelkast Beko B1754FN” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *