Aanbieding! E

Koelkast Samsung RR39M71357F/EG

Transportschade

De Koelkast Samsung RR39M71357F/EG heeft energieklasse E. Zijn energieverbruik per jaar is 120 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 39 dB. Verder is de inhoud van dit apparaat 387 liter.

 599.00

Productinformatie

De Koelkast Samsung RR39M71357F/EG heeft energieklasse E. Zijn energieverbruik per jaar is 120 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 39 dB. Verder is de inhoud van dit apparaat 387 liter.

RONDOM KOELING
De constante koeling en de uitstekende vershoud eigenschappen tot in de kleinste hoekjes worden bovendien ondersteund door de rondom koeling. Een uitgekiend systeem voor gelijkmatige ventilatie dankzij een verbinding tussen compressor en ventilator

ZEER VLAK DEURONTWERP
Het volledig vlakke deurdesign zorgt niet alleen voor een naadloze integratie in je keukenblok zonder krommingen, maar voorkomt ook botsingen met obstakels dankzij de openingshoek van 90° zonder deuroversteek

TOTAL NO FROST+ 
Total No Frost+ leidt het ontstane vocht naar buiten en voorkomt zo ijsvorming in de vries- en koelkastruimtes. Hierdoor bespaar je dubbel zoveel energie: geen ijslagen in het vriesgedeelte en geen overkoeling na het ontdooien. Alle Total No Frost+ apparaten hebben een afgedekte achterwand waardoor je ze ruimtebesparend dicht bij de muur kunt plaatsen.

DIGITALE INVERTERCOMPRESSOR – GEGARANDEERD BETROUWBAAR
Sensoren verspreid over de koelkast meten de temperatuurschommelingen die optreden wanneer de deuren worden geopend. Op basis van deze informatie selecteert de digitale inverter compressor een van zijn zes prestatieniveaus. Dit leidt niet alleen tot een constantere interne temperatuur, maar verhoogt ook de energie-efficiëntie en levensduur van de compressor.

Belangrijkste kenmerken Koelkast Samsung RR39M71357F/EG

 • Vakantiecircuit
 • Fresh Zone
 • Flessenrek
 • 7 deurvakken
 • LED-bovenlicht
 • Rondom koeling
 • Waarschuwingssignaal voor deur open
 • Verfijnd staal
 • Extern display met elektronische bediening
 • Eiercontainer
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Breedte (cm) 59.5
Diepte (cm) 68.7
Hoogte (cm) 185
Aantal draagplateaus (stuks) 5
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 120
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Geluidsniveau (dB) 39
Inhoud koelruimte (liter) 387
Kleur Zilver
Merk Samsung
Totale inhoud (liter) 387
Staat van het product Transportschade
Koelkast Samsung RR39M71357F/EG
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Koelkast Samsung RR39M71357F/EG” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *