Aanbieding! E

Amerikaanse koelkast Haier HB18FGSAAA

Doosschade

De amerikaanse koelkast Haier HB18FGSAAA is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 539 liter, de inhoud van de koelkast is 358 liter en die van de vriezer is 181 liter. Verder is zijn geluidsniveau 37 dB.

 1,099.00

Productinformatie

De amerikaanse koelkast Haier HB18FGSAAA is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 539 liter, de inhoud van de koelkast is 358 liter en die van de vriezer is 181 liter. Verder is zijn geluidsniveau 37 dB.

Houd je koelkast bacterievrij zodat de smaken langer bewaard blijven
Haier’s exclusieve antibacteriële behandeling ABT® vermindert de hoeveelheid bacteriën in de luchtstroom van je koelkast, zodat de smaken van het voedsel behouden blijven en de houdbaarheid langer wordt. ABT® gebruikt ultraviolet licht om een fotokatalysereactie te activeren die de verspreiding van bacteriën in de lucht drastisch vermindert, waardoor tot 99,9% van de bacteriën worden verwijderd. De vermindering van de kruisbesmetting van voedsel helpt de originele smaken te behouden, verbetert de hygiëne in de koelkast en beschermt je gezondheid.

Innovatieve technologie voor moeiteloos onderhoud
De zeer innovatieve en slimme Total No Frost-technologie van Haier voorkomt rijpvorming in je koel-vriescombinatie. Een speciaal ‘Fresher Shield’ voorkomt dat warme lucht in je diepvriezer kan binnendringen tijdens het voortdurende automatische ontdooiproces, waardoor je bevroren voedsel wordt beschermd en onnodig energieverlies wordt voorkomen. Je hoeft vanaf nu je vriezer nooit meer te ontdooien. Het onderhoud van je koel-vriescombinatie was nog nooit zo eenvoudig!

Snelvriezen voor verser, gezonder voedsel
Bij Haier streven we ernaar onze klanten de allerbeste producten op de markt te bieden. Fresher Pad is een uniek, gepatenteerd aluminium blad dat het vriesproces versneld om de voedingswaarde van je voedsel te behouden door de voedingsstoffen te ‘vergrendelen’. Dit is nog een voorbeeld van hoe Fresher Techs van Haier niet alleen praktische koeloplossingen biedt, maar ook oplossingen die de gezondheid van jou en je gezin ten goede komen.

Alles duidelijker zien met ledverlichting aan de binnenkant
Heldere ledverlichting maakt het, vergeleken met reguliere koelkastverlichting, gemakkelijker om de inhoud van zowel je koelkast als je vriezer te zien. En terwijl de schitterende leds in de koelkasten van Haier minder energie verbruiken dan conventionele verlichting, zijn ze ook nog eens gemaakt om veel langer mee te gaan.

Stille efficiëntie voor een snellere koeling
De hoogwaardige engineering die is toegepast bij de ontwikkeling van Haier’s inverter koelkastcompressoren betekent dat trillingen aanzienlijk worden verminderd, zodat ze minder lawaai maken, terwijl ze toch een uitstekende energie-efficiëntie en supersnelle koeling leveren.

Belangrijkste kenmerken van Amerikaanse koelkast Haier HB18FGSAAA

 • Energie efficiëntie klasse E
 • Akoestische geluidsklasse C
 • Geluidsniveau dB(A) 37
 • Jaarlijks energieverbruik 318
 • Klimaatklasse SN
 • Sterrenclassificatie 4
 • Totale capaciteit niet-bevroren compartiment (l) 358
 • Totale capaciteit bevroren compartiment (l) 181
 • Totale eenheidscapaciteit (l) 539
 • Totale vriescapaciteit 12
 • Opslagperiode bij stroomuitval (h) 18
Doosschade

Dat is schade aan de doos welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. Er kan transportschade aan het product zitten (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade).

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 37
Kleur Zilver
Breedte (cm) 83
Diepte (cm) 66.9
Hoogte (cm) 190
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 318
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Crushed Ice Nee
IJsdispenser Nee
Inhoud koelruimte (liter) 358
Inhoud vriesruimte (liter) 181
Totale inhoud (liter) 539
Kinderslot Ja
Merk Haier
Anti ijsvorming No frost
Smartphone app Nee
Watertap Nee
Staat van het product Doosschade
Amerikaanse koelkast Haier HB18FGSAAA
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast Haier HB18FGSAAA” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *