Aanbieding! C

Amerikaanse koelkast LG GSLV71PZRC

Transportschade

De Amerikaanse koelkast LG GSLV71PZRC heeft energieklasse C. Zijn energieverbruik per jaar is 224 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 33 dB. De totale inhoud is 635 liter, waarvan 416 liter koelen en 219 liter vriezen.

 1,399.00

Productinformatie

De Amerikaanse koelkast LG GSLV71PZRC heeft energieklasse C. Zijn energieverbruik per jaar is 224 kWh en hij heeft een geluidsniveau van 33 dB. De totale inhoud is 635 liter, waarvan 416 liter koelen en 219 liter vriezen.

Watertank 
Geen permanente wateraansluiting nodig Het voordeel van een LG koelapparaat al tientallen jaren: Met de geïntegreerde watertank (BPA-vrij) kunt je vers water bijvullen en hygiënisch opslaan.

Multi-Airflow circulerende luchtkoeling
De Multi-Airflow circulerende luchtkoeling zorgt ervoor dat de temperatuur in de koelruimte snel en gelijkmatig wordt verdeeld. Bovendien wordt condensvorming in het koelgedeelte voorkomen.

Total No Frost
Total No Frost: 0% vorst, 0% ontdooiing – in de koelkast en vriezer. DankzijTotal No Frost technologie wordt de lucht gelijkmatig door het interieur verdeeld. Er is geen permanente ijsvorming, ontdooien is niet nodig en het energieverbruik is constant hetzelfde.

LINEARCooling®
LINEARCooling® LINEARCooling® is de nauwkeurige temperatuurregeling van LG. Deze technologie werkt met een algoritme dat temperatuurschommelingen in de koelkast reduceert tot ±0,5°C. Met LINEARCooling® blijft voedsel langer vers en knapperig.

DoorCooling+®
De DoorCooling+® veel sneller en gelijkmatiger koelen. De extra luchtopening aan de bovenzijde in het voorste gedeelte koelt de gehele koelkast snel en gelijkmatig. DoorCooling+® koelt het deurgedeelte ca. 32% sneller dan andere koelapparaten en houdt je etenswaren direct en langdurig vers.

Compatibiliteit met ThinQ®-apps
Compatibiliteit met ThinQ®-apps (Android en iOS) Met de LG ThinQ®-app kunt je je koelkast bedienen vanaf je smartphone, zelfs als je niet thuis bent. Beheers het energieverbruik, ontvang direct een melding bij problemen of controleer eenvoudig de koelkasttemperatuur of de snelvriesfunctie van je koelkast.

Smart Diagnosis®
Bij een storing kan met een toetsencombinatie een toonreeks worden geactiveerd, waarmee de servicemedewerker het probleem telefonisch kan identificeren. Eenvoudige problemen kunnen onmiddellijk worden opgelost, waardoor onnodige klantenservicebezoeken worden geëlimineerd.

Belangrijkste kenmerken Amerikaanse koelkast LG GSLV71PZRC

 • Smart Learner
 • Express Cooling
 • Express Freeze
 • Inverter Lineaire Compressor®
 • IJs-, gemalen ijs- en waterdispensers
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 33
Kleur Zilver
Breedte (cm) 91.3
Diepte (cm) 73.5
Hoogte (cm) 179
Digitaal display Touch-control
Energieklasse (nieuw label) C
Energieverbr. per jaar (kWh) 224
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Crushed Ice Ja
IJsdispenser Ja
Watertoevoer Waterreservoir
Inhoud koelruimte (liter) 416
Inhoud vriesruimte (liter) 219
Totale inhoud (liter) 635
Merk LG
Anti ijsvorming TotalNOFROST
Watertap Ja
Staat van het product Transportschade
Amerikaanse koelkast LG GSLV71PZRC
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast LG GSLV71PZRC” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *