Aanbieding! F

Amerikaanse koelkast Samsung RF23R62E3SR

Transportschade

De Amerikaanse koelkast Samsung RF23R62E3SR is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 630 liter. De inhoud van de koelkast is 426 liter en die van de vriezer is 204 liter.

 1,399.00

Productinformatie

De Amerikaanse koelkast Samsung RF23R62E3SR is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 630 liter. De inhoud van de koelkast is 426 liter en die van de vriezer is 204 liter.

Twee koelcircuits voor nog meer versheid
Twin Cooling Plus™. Twee gescheiden koelcircuits zorgen ervoor dat er geen luchtuitwisseling tussen de koel- en vriesruimtes plaatsvindt. Hierdoor wordt de overdracht van geuren en smaken van de koelkast naar het vriesvak verminderd en komt de droge lucht in het vriesvak niet in het koelvak. Hierdoor blijft de ideale luchtvochtigheid behouden en blijven groenten en fruit langer vers.

Voor een gelijkmatige koeling met een professionele uitstraling
De elegante metalen binnenachterwand zorgt voor een gelijkmatige binnentemperatuur tot in de laatste hoek. Daarnaast is de gewenste temperatuur na het openen en sluiten van de deur snel weer op de gewenste temperatuur dankzij de in de metalen plaat opgeslagen kou.

Led verlichting
Het kan lastig zijn om alles in je koelkast duidelijk zien, vooral in de hoeken en aan de achterkant van de schappen. Daarom zijn onze koelkasten verlicht met LED-ketens bovenaan de koelkast en aan de zijwand, zodat je overal in de koeler goed zicht hebt. Bovendien is het ook energiezuiniger dan standaardverlichting.

Meer ruimte & ijsblokjes met een slimme ijsmaker
Maak meer ijsblokjes in minder tijd en hou je vriezer proper. Met zijn slanke en compacte design biedt Ice Max meer opbergruimte. Daarnaast kan Ice Max 2,4 kg ijsblokjes per dag produceren en tot 1,3kg ijsblokjes opslaan, zodat je er altijd genoeg hebt!

Open de lades nu nóg gemakkelijker
Open de zware vrieslade door zachtjes aan het EZ-Open™-handvat te trekken. Til het handvat gewoonweg op om de vacuümafdichting van de deur te verbreken. De lades schuiven hierdoor moeiteloos open, wat het systeem ideaal maakt voor kinderen en ouderen, terwijl de klink er toch voor zorgt dat de deur stevig gesloten blijft.

Belangrijkste kenmerken van Amerikaanse koelkast Samsung RF23R62E3SR

 • Energie-efficiëntieklasse F
 • Jaarlijks energieverbruik 427 kWh/jaar
 • volume van de vriesvakken 204ℓ
 • Volume van de koelvakken 426ℓ
 • Geluidsniveau 41 dB(A)
 • Geluidsniveau klasse C
 • Totaal (liter) 630 ℓ
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 41
Kleur RVS
Breedte (cm) 90.8
Diepte (cm) 78.8
Hoogte (cm) 177.7
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) F
Energieverbr. per jaar (kWh) 427
Garantie 1 jaar garantie
Crushed Ice Ja
IJsdispenser Ja
Watertoevoer Waterreservoir
Inhoud koelruimte (liter) 426
Inhoud vriesruimte (liter) 204
Totale inhoud (liter) 630
Merk Samsung
Anti ijsvorming No frost
Watertap Ja
Staat van het product Transportschade
Amerikaanse koelkast Samsung RF23R62E3SR
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast Samsung RF23R62E3SR” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *