Aanbieding! E

Amerikaanse koelkast Samsung RH68B8821S9

Transportschade

De Amerikaanse koelkast Samsung RH68B8821S9 is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 627 liter, de inhoud van de koelkast is 403 liter en die van de vriezer is 224 liter.

 1,499.00  1,424.05

Productinformatie

De Amerikaanse koelkast Samsung RH68B8821S9 is een door-in-door koelkast met een inhoud van maar liefst 627 liter, de inhoud van de koelkast is 403 liter en die van de vriezer is 224 liter.

Twee koelcircuits voor nog meer versheid
Twin Cooling Plus™. Twee gescheiden koelcircuits zorgen ervoor dat er geen luchtuitwisseling tussen de koel- en vriesruimtes plaatsvindt. Hierdoor wordt de overdracht van geuren en smaken van de koelkast naar het vriesvak verminderd en komt de droge lucht in het vriesvak niet in het koelvak. Hierdoor blijft de ideale luchtvochtigheid behouden en blijven groenten en fruit langer vers.

Metalen koeling
Houd je boodschappen bijna altijd vers, ook als je de deuren vaak moet openen en sluiten. Het metalen koelkanaal in de achterwand helpt om ook bij geopende deuren de juiste binnentemperatuur te behouden en compenseert snel warmteverlies. Hij blinkt ook uit door zijn stijlvolle design en is gemakkelijk schoon te maken.

Rek & Plank™
Ontdek een koelkast met veel flexibiliteit. In het multifunctionele en extra brede Rack & Shelf™ berg je gemakkelijk grote wijnflessen en champagneflessen op. Dankzij zijn platte vorm is hij veelzijdig te gebruiken, zo kun je er ook andere etenswaren in bewaren zoals pizza en eieren.

Eenvoudige en toegankelijke bediening
De goed bereikbare bedieningsknoppen bevinden zich aan de binnenzijde onderaan en zijn ook vanuit een rolstoel bereikbaar. Dit kan het bedienen van de koelkast voor veel mensen met mobiliteitsproblemen gemakkelijker maken.

Ijsdispenser in de deur geïntegreerd
Wil je veel boodschappen opbergen, maar niet zonder je ijsdispenser? Begrijpelijk. Daarom hebben we de ijsdispenser in de deur geïntegreerd, zo heb je extra ruimte voor de boodschappen en genoeg ijs tegelijk. En dankzij het transparante ontwerp kun je altijd zien hoeveel ijs er nog over is.

Belangrijkste kenmerken van Amerikaanse koelkast Samsung RH68B8821S9

 • Energie-efficiëntieklasse E
 • Jaarlijks energieverbruik 343 kWh/jaar
 • volume van de vriesvakken 224ℓ
 • Volume van de koelvakken 403ℓ
 • Geluidsniveau 36 dB(A)
 • Geluidsniveau klasse C
Transportschade

Dat is schade welke ontstaan is door transport of in het magazijn bij de fabrikant. De schade betreft een kras of deuk (neem contact met ons op om foto’s op te vragen van de schade). Dit product is alleen beschadigd en niet defect, wij testen alle producten voordat ze verkocht worden. Het product zit niet meer in de originele verpakking. Het is mogelijk dat de handleiding niet meegeleverd wordt, deze kun je wel downloaden op het internet.

Bij het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het privacybeleid van deze website.

SPECIFICATIES

Geluidsniveau (dB) 36
Kleur RVS
Breedte (cm) 91.2
Diepte (cm) 71.6
Hoogte (cm) 178
Digitaal display Ja
Energieklasse (nieuw label) E
Energieverbr. per jaar (kWh) 343
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Crushed Ice Ja
IJsdispenser Ja
Watertoevoer Waterreservoir
Inhoud koelruimte (liter) 403
Inhoud vriesruimte (liter) 224
Totale inhoud (liter) 627
Merk Samsung
Anti ijsvorming No frost
Watertap Ja
Staat van het product Transportschade
Amerikaanse koelkast Samsung RH68B8821S9
Meer specificaties

EEN VRAAG OVER DIT PRODUCT?

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Amerikaanse koelkast Samsung RH68B8821S9” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *